CHP'li vekiller kavga mı etti?

CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan ile CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger'in TBMM bahçesinde yumruklu kavgaya tutuştukları iddia edildi.TBMM Genel Kurulu'nda 4 eski bakan ile ilgili soruşturma önergelerinin görüşmeleri sürdüğü sırada 30 Mart yerel

CHP'li vekiller kavga mı etti?

CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan ile CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger'in TBMM bahçesinde yumruklu kavgaya tutuştukları iddia edildi.

TBMM Genel Kurulu'nda 4 eski bakan ile ilgili soruşturma önergelerinin görüşmeleri sürdüğü sırada 30 Mart yerel seçimlerde Antalya’dan sorumlu olan CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger ile CHP Antalya Milletvekili Yıldıray, TBMM basın girişi önünde saat 01.30'da iddiaya göre Antalya’da yerel seçimlerde aday belirleme sürecinde yaşanan anlaşmazlık nedeniyle tartıştı. Tartışma sırasında iki CHP’li milletvekilinin yumruklaştığı ve basın girişinde görevli polislerin kavgayı ayırdığı iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset