CHP'li vekiller istifa mı ediyor?

Sabahat Akkiraz, Twitter sayfasından "Perşembe günü saat 17.00 de vekillikten istifa dilekçemle Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüm. Soma faciası sonrası istifa etmeliyiz dedim.İSTİFA KURUMU ÖNEMLİ BİR SEÇENEKGenel başkanımız konunun şu anda çok taze olduğunu

CHP'li vekiller istifa mı ediyor?

Sabahat Akkiraz, Twitter sayfasından "Perşembe günü saat 17.00 de vekillikten istifa dilekçemle Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüm. Soma faciası sonrası istifa etmeliyiz dedim.

İSTİFA KURUMU ÖNEMLİ BİR SEÇENEK

Genel başkanımız konunun şu anda çok taze olduğunu gerekirse istifa kurumunun da önemli bir seçenek olduğunu belirtti. Bugün bazı arkadaşlarımında bu yönde çağrıları olduğunu duydum.Buna sevindim.Soma'nın siyasi sorumluluğunu alamayan iktidara karşı birleşmeli. İktidarın koltuk aşkına,siyasi sorumluluk almama çabasına karşılık somada yitirdiğimiz canların yanında olmak için koltuğa ihtiyacımız yok" dedi.

İşte Sabahat Akkiraz'ın o tweetleri:

sabahatakkiraz.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler