CHP'li Vekilden AK Parti'ye ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Milletvekili Levent Gök, AK Parti'li Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'a ziyarette bulundu.Ziyarette aslen Kozanlı olduğunu kaydeden CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, "Kozan ziyaretimizde başta ilçe örgütümüz olmak

CHP'li Vekilden AK Parti'ye ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Milletvekili Levent Gök, AK Parti'li Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'a ziyarette bulundu.

Ziyarette aslen Kozanlı olduğunu kaydeden CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, "Kozan ziyaretimizde başta ilçe örgütümüz olmak üzere çeşitli siyasi partileri, esnafımızı ve yerel yönetim başkanını ziyaret etmek bizim nezaketimizin gereğidir.

Daha önce de TBMM'de 2 defa ziyarete gelmiş olan belediye başkanımıza iade-i ziyarette bulunduk" dedi.

Tüm çabalarının Kozan'ın ihtiyaçlarının, beklentilerinin karşılanması için olduğunu söyleyen Gök, "Bunun yerel düzeyde yapılacak olanları vardır. Genel düzeyde yapılacak olanları vardır. Milletvekili olarak yapılacak olanları vardır.

Benim muhalefet partisi milletvekili olmama rağmen Kozan'ın sorunlarına dikkat çekmek için Kozan ile ilgili verilmiş her türlü önergede Kozanlı hemşerilerimiz ile ortak davranıyorum. Kozan'ın iyiliğine, gelişmesine bakıyoruz.

Kozan'ın hizmetlerden daha iyi pay alması için umarım bundan sonra Kozan'ın sorunlarında ortak çalışmamız olur. Kozan'ın için siyasi parti farkı gözetmeksizin çalışacağız" diye konuştu.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu kaydeden Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan da, "Milletvekilimizin ziyareti bizi mutlu etti. Milletvekili olmadan önce de tanışmıştık. Bir Kozanlı hemşerimizin hangi partiden olursa olsun milletvekili olması bizi mutlu ediyor. Adana dışından olması daha da mutlu ediyor.

Sayın vekilimiz Ankara'ya gittiğimizde bizi en iyi şekilde ağırladı. O zaman davet etmiştim vekilimizi, bugün de geldi, teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 
Milletvekili Levent Gök'e, ziyarette CHP Kozan İlçe Başkanı Yusuf Karavelioğlu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset