CHP'li vekil Taksim'de ateş püskürdü!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Hüseyin Aygün, Taksim’de alınan güvenlik önlemleri ile ilgili olarak, “Bu bir meydanın bir ulusa kapatılması ve suç” dedi.CHP Milletvekilleri Hüseyin Aygün ve Refik Eryılmaz İstiklal Caddesi’ne geldi. Basın mensu

CHP'li vekil Taksim'de ateş püskürdü!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Hüseyin Aygün, Taksim’de alınan güvenlik önlemleri ile ilgili olarak, “Bu bir meydanın bir ulusa kapatılması ve suç” dedi.

CHP Milletvekilleri Hüseyin Aygün ve Refik Eryılmaz İstiklal Caddesi’ne geldi. Basın mensuplarını sorularını yanıtlayan Hüseyin Aygün, “Bu güvenlik önlemi değil, bu bir meydanın bir ulusa kapatılması ve suç. Kaynağını nereden alıyor bu karar. Asla kabul edilemez. Barikatları kalkması lazım. Askerin kışlasına döndüğü gibi polisin de emniyet binalarına dönmesi lazım. Bütün sokak aralarında sırtı çantalılar, sırtı sopalılar var” dedi.

Refik Eryılmaz ise, “Bu kadar geniş kapsamlı güven tedbiri almayı gerektirecek bir durum olduğuna inanıyorum” diyerek yoğun güvenlik eylemlerini eleştirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset