CHP'li Vekil Beşer Esad'la görüştü

 Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Refik Eryılmaz, Suriye Devlet Başkanı Beşer Esad ile görüştü. Milletvekili Eryılmaz tarafından basın kuruluşlarına gönderilen yazılı açıklamada, 7 - 9 Ekim tarihleri arasında Suriye'ye gerçekleştirdiği ziyaretin

CHP'li Vekil Beşer Esad'la görüştü

 

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Refik Eryılmaz, Suriye Devlet Başkanı Beşer Esad ile görüştü.
 
Milletvekili Eryılmaz tarafından basın kuruluşlarına gönderilen yazılı açıklamada, 7 - 9 Ekim tarihleri arasında Suriye'ye gerçekleştirdiği ziyaretin bir rapor haline getirilerek kamuoyuyla paylaşılacağı duyuruldu. 
 
Açıklamada, CHP Hatay Milletvekili Avukat Refik Eryılmaz'ın üç günlük ziyaretinde Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, Muhalefet Partisi Ulusal Kalkınma ve Uzlaşma Partisi Lideri Milli Uzlaşma Bakanı Ali Haydar ile Suriye Devlet Müftüsü Şeyh Bedrettin El Hassun'la sınırda yaşanan olaylar ve iki ülke arasındaki ilişkilerin ayrıntılı bir şekilde ele alındığı bilgisi verildi.
 
Şam sokaklarını gezerek halkın görüşlerini alan Hatay Milletvekili Eryılmaz'ın bu ziyaretle ilgili izlenim ve görüşlerini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sunmak üzere rapor haline getireceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset