CHP'li başkana işkence!

CHP Bolu Merkez İlçe Başkanlığı'nın önümüzdeki pazar günü yapılacak olağanüstü kongresi öncesi adaylığını açıklayan Sinan Ayhan 2 gün önce işyerinin önünden kaçırıldı. İddaa bayisi işleten Sinan Ayhan, pazar akşamı işyerini kapattıktan bir süre sonra aile

CHP'li başkana işkence!

CHP Bolu Merkez İlçe Başkanlığı'nın önümüzdeki pazar günü yapılacak olağanüstü kongresi öncesi adaylığını açıklayan Sinan Ayhan 2 gün önce işyerinin önünden kaçırıldı. İddaa bayisi işleten Sinan Ayhan, pazar akşamı işyerini kapattıktan bir süre sonra ailesiyle görüştü. Sinan Ayhan'dan daha sonra haber alamayan yakınları bugün kayıp başvurusunda bulundu. Ayhan'ın bulunması için çalışma başlatılırken, ailesi perişan sağ salim bulunmasını istediklerini söyledi.

İŞKENCE YAPIP AÇ SUSUZ BIRAKMIŞLAR

Bolu'da iki gün önce gece saatlerinde işyerinin önünden kaçırılan CHP Bolu Merkez İlçe Başkan Adayı Sinan Ayhan, yol kenarına bırakıldı. Ayhan'ın iki gün boyunca aç susuz bırakılıp, darp edildikten sonra elektrikli işkenceye maruz kaldığı iddia edildi.

Olay, pazar gecesi saat 23.30 sıralarında Tabaklar Mahallesi Ali Rıza Tekemen Caddesi'nde üzerinde meydana geldi. Sinan Ayhan, gece saatlerinde sahibi olduğu iddia bayisinden çıktıktan kısa bir süre sonra 3 kişi tarafından kaçırıldı. Gece eve gitmeyen ve iki gün kendisinden haber alınamaması üzerine Sinan Ayhan'ın ailesi Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı'na giderek kayıp başvurusunda bulundu. Her yerde aranan Sinan Ayhan, akşam saatlerinde Borazanlar Mahallesi'nde bulunan evinin yakınında yol kenarına bırakıldı. Eve kadar güçlükle gitmeyi başaran Ayhan, kapıyı çaldıktan sonra yere düşüp yığıldı. Ailesinin ihbarı üzerine olay yerine giden 112 Acil ekibi tarafından Köroğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Sinan Ayhan tedavi altına alındı. Haberi duyan aralarında CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan'ın da bulunduğu partililer ve yakınları hastaneye akın etti.

byk1.jpg

ELEKTRİKLİ İŞKENCE İDDİASI

Tedaviye alınan ve vücudunda darp izleri olan Ayhan'ın kendisini kaçıran 3 kişi tarafından 2 gündür aç ve susuz bırakıldığı, elektrikli işkence gördüğünü söylediği öğrenildi. İki gündür kendisinden haber alamadıklarını belirten Sinan Ayhan'ın ablası Nurşen Özaydın, "Evinin yakınında yol kenarına bırakmışlar. Darp edilmiş. Kendisini kaçıran 3 kişi tarafından 2 gün boyunca aç ve susuz bırakıldığını söyledi. Sağlık durumu şu an iyi. Olayın ne olduğunu yada niye kaçırıldığını bilmiyoruz. Kendisine geldiğinde daha sağlıklı bir açıklama yapacaktır" dedi. Polis, Sinan Ayhan'ı kaçıran kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler