CHP'den Türkiye raporu

CHP Dış İlişkiler ve Yurt Dışı Örgütlenmelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı tarafından "Türkiye Raporu"  hazırlandı.CHP Basın Birimi'nden yapılan açıklamada, Nisan 2014 tarihli "Türkiye Raporu"nun kamuoyuyla paylaşıldığı belirtildi.Raporda, "Yolsuzl

CHP'den Türkiye raporu

CHP Dış İlişkiler ve Yurt Dışı Örgütlenmelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı tarafından "Türkiye Raporu"  hazırlandı.

CHP Basın Birimi'nden yapılan açıklamada, Nisan 2014 tarihli "Türkiye Raporu"nun kamuoyuyla paylaşıldığı belirtildi.

Raporda, "Yolsuzluklar", "Demokrasi ve Özgürlükler", "Basın Özgürlüğü ve İnternet Yasakları", "İnsani Gelişmişlik Endeksi ve Refah Göstergeleri", "Yargı", "Cinsiyet Eşitliği" ve "Ekonomi" gibi başlıklar bulunduğu bildirildi.

Raporun giriş bölümünde, "Halkımızın  özlemini  çektiği  ve  ülkemizin  layık  olduğu  demokratik, hukukun  üstünlüğü  ve  insan  haklarına  dayalı,  temel  hak  ve özgürlüklerin en geniş anlamıyla geçerli olduğu günler yakındır" ifadesi kullanılırken,  CHP iktidarıyla Türkiye'ye huzur, adalet, özgürlükler,  insan onuruna saygı ve refah geleceği savunuldu.

Girişte ayrıca "CHP’nin Türkiyesine sahip  çıkmak için AKP’nin Türkiyesini iyi görmek ve anlamak gerekmektedir. İşbu çalışma, güçlü ve parlak bir geleceği arzulayan güzel insanımız ve ülkemizin AKP tarafından nasıl gerilere sürüklendiğini uluslararası uzman kuruluşların verilerinden yararlanarak gözler önüne sermeyi amaçlamaktadır. Bu nedenle, çalışmanın adını Türkiye Raporu olarak belirledik" ifadesine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset