CHP'den sürpriz istifa

Denizli’nin CHP Çal İlçe BaşkanıOsman Bursalıoğlu, üç yıldır yürüttüğü görevinden istifa etti. Taleplere rağmen geri adım atmadığını söyleyen Bursalıoğlu, İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu’na istifa dilekçesini teslim ettiğini belirtti.Yönetim kurulunda görevli b

CHP'den sürpriz istifa

Denizli’nin CHP Çal İlçe BaşkanıOsman Bursalıoğlu, üç yıldır yürüttüğü görevinden istifa etti. Taleplere rağmen geri adım atmadığını söyleyen Bursalıoğlu, İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu’na istifa dilekçesini teslim ettiğini belirtti.

Yönetim kurulunda görevli bazı isimlerin asılsız dedikodular ürettiklerini, şahsını yıpratma adına partiye karşı sorumsuz ve duyarsız kaldıklarını söyleyen CHP Çal İlçe Başkanı Osman Bursalıoğlu, "Daha fazla tahammül edemedim ve üç yıldır onurla görev yaptığım CHP İlçe Başkanlığı’ndan istifa ettim. İstifa dilekçemi İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’na verdim. Geri adım atmamı istedi kabul etmedim. İl Başkanlığı istifamı kabul etmezse, istifamı bu kez de genel merkeze sunacağım. Ben iyi CHP’liyim. Partime asla sırt çevirmem ama bu koşullarda göreve devam edemezdim" diye konuştu. Bursalıoğlu’nun istifası üzerinde CHP Çal Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Tabak’ın da istifa dilekçesini CHP İl Başkanlığı’na sunduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset