CHP'den meydanlara çıkmaya çağrı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın milletvekili Bülent Tezcan, bir dizi ziyarette bulunmak üzere geldiği Çanakkale'de önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye'de adalet duygusunun zedelendiğini öne süren Bülent Tezcan, çok sayıda vatandaşın çocuklarına iş

CHP'den meydanlara çıkmaya çağrı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın milletvekili Bülent Tezcan, bir dizi ziyarette bulunmak üzere geldiği Çanakkale'de önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye'de adalet duygusunun zedelendiğini öne süren Bülent Tezcan, çok sayıda vatandaşın çocuklarına iş bulabilmek için AK Parti binalarının kapılarını aşındırmak zorunda kaldığını iddia etti. Türkiye'nin tarihinin en ağır siyasi davalarının yaşandığı bir dönemden geçtiğini öne süren Tezcan, adalet mitingleri düzenleyeceklerini de açıkladı.

"ADALET MİTİNGLERİNE BAŞLIYORUZ!"
 
Tezcan, açıklamasında, "Adaletsizliğe maruz kaldığını düşünen herkesi, meydanlara çıkmaya çağırıyoruz. İpotekli demokrasinin getirdiği duruma, millet el koyacaktır. Adalet istiyorsak, 13 Aralık'ta Silivri'de olmak zorundayız. Silivri'den başlayarak, Türkiye'nin her noktasında on binlerle ve milyonlarla biraraya gelip miting düzenleyeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset