CHP'den Kadıköy'e Trabzonlu başkan adayı

CHP'nin krize dönüşen Kadıköy, Çekmeköy ve Muratpaşa Belediye Başkan Adayları sorunu bugün çözüldü. Kadıköy'e Trabzonlu olan Aykurt Nuhoğlu, Çekmeköy'e Seyfettin Yıldırım, Antalya Muratpaşa'da ise Ümit Uysal aday olarak belirlendi.AYKURT NUHOĞLU KİMDİR?41

CHP'den Kadıköy'e Trabzonlu başkan adayı

CHP'nin krize dönüşen Kadıköy, Çekmeköy ve Muratpaşa Belediye Başkan Adayları sorunu bugün çözüldü. Kadıköy'e Trabzonlu olan Aykurt Nuhoğlu, Çekmeköy'e Seyfettin Yıldırım, Antalya Muratpaşa'da ise Ümit Uysal aday olarak belirlendi.

AYKURT NUHOĞLU KİMDİR?

41 yıldır İstanbul'un Kadıköy ilçesinde yaşamakta olan Aykurt Nuhoğlu, 15 Eylül 1959 tarihinde Trabzon'da dünyaya geldi.

EĞİTİM

Lise eğitimini Fenerbahçe Lisesi'nde sürdürdükten sonra, 1984 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. Nuhoğlu Vakfı Yönetim Kurulu üyesi olan Trabzonlu hemşehrimiz Nuhoğlu aynı zamanda Kazım Koyuncu Kültür Merkezi Derneği'nin de kurucuları arasında yer almaktadır.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler