CHP’den büyük buluşma

CHP Genel Merkezinin düzenlediği 'Türkiye'nin Geleceği İçin Büyük Buluşma' adlı toplantısına parti teşkilatı yoğun ilgi gösterdi. Toplantıya Trabzon il örgütü ve STK temsilcileri de katıldı. Ankara ATO Congresium'da düzenlenen ve CHP Genel Başkanı Kemal K

CHP’den büyük buluşma

CHP Genel Merkezinin düzenlediği 'Türkiye'nin Geleceği İçin Büyük Buluşma' adlı toplantısına parti teşkilatı yoğun ilgi gösterdi. Toplantıya Trabzon il örgütü ve STK temsilcileri de katıldı.

Ankara ATO Congresium'da düzenlenen ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşma yaptığı toplantıya sendikalar, sivil toplum kuruluşları, meslek oda ve birlikler, köy dernekleri, inanç dernekleri ve birçok kuruluşların temsilcileri katıldı.

Bu geniş katılımlı toplantıya katılan CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, toplantının amacını şöyle özetledi: “Bu toplantı genel başkanımızın önderliğinde toplumsal eşitsizliğe, adalet mekanizmasındaki yitirilmiş tarafsızlığa, ülkemizin içerisine sürüklendiği kaos ortamına, baskı ve dayatmalarla toplumun sindirilmesine karşı CHP olarak dur demek için yapıldı. Bu toplantı ile yeni bir başlangıç yaptık. CHP olarak önümüzdeki dönemde yapacağımız çalışmaları belirledik”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler