CHP'den ayrılanlar DSP'de buluşuyor!

CHP'de aday belirleme süreci ile ilgili sancılar devam ediyor. Adayların açıklanması birlikte CHP örgütleri ayaklandı. İsyan ve itirazların ana merkezi İzmir ve diğer Ege kentleri oldu. Aday gösterilmediği gerekçesiyle istifasını sunan Konak Belediye Başk

CHP'den ayrılanlar DSP'de buluşuyor!

CHP'de aday belirleme süreci ile ilgili sancılar devam ediyor. Adayların açıklanması birlikte CHP örgütleri ayaklandı. İsyan ve itirazların ana merkezi İzmir ve diğer Ege kentleri oldu. Aday gösterilmediği gerekçesiyle istifasını sunan Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'ın DSP'den İzmir Büyükşehir belediye Başkanı olacağı iddia edildi.

KÜSKÜNLER DSP'DE BULUŞACAK

Önümüzdeki günlerde İzmir ve Ege başta olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanında CHP'den istifa eden küskünlerin DSP'ye geçeceği konuşuluyor. Bazı DSP'lilerin küskün CHP'lileri telefon açarak "DSP'ye geçin partinin başına Metin Feyzioğlu gelecek" dedikleri iddia ediliyor.

SARIGÜL'E KARŞI FEYZİOĞLU

CHP'de Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'le ilgili "CHP'nin başına geçecek" tartışmaları uzun süredir devam ediyor. 30 Mart yerel seçimleri öncesi ilçe adaylarının belirlenme sürecinde Sarıgül'e yakın isimlerin tercih edilmesi bu rahatsızlığı daha da artırdı. Cumhurbaşkanı Abdullah ve Başbakan Erdoğan ile görüşerek yeniden yargılamaya ilişkin çalışma yapılması için görüşmelerde bulunan ve hükümet ile ortak çalışma yapan Feyzioğlu'nun bu konuda bir alternatif olabileceğini savunan bazı kesimler, DSP çatısı altında birleşmeye sıcak bakıyor.

Feyzioğlu'nun Önder Sav'a yakın bir isim olması da iddiaları güçlendiriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler