CHP'de önemli karar!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "CHP, tüm Türkiye’ye örnek olacak bir anlayışla, parti içinde uzlaşma kararı almıştır" dedi.CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından açıklamalar yaptı. Kılıçdaroğlu, "Cumhuriyetimiz saltanata dönüştürülmek istenir

CHP'de önemli karar!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "CHP, tüm Türkiye’ye örnek olacak bir anlayışla, parti içinde uzlaşma kararı almıştır" dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından açıklamalar yaptı. Kılıçdaroğlu, "Cumhuriyetimiz saltanata dönüştürülmek istenirken CHP, tüm Türkiye’ye örnek olacak bir anlayışla, parti içinde uzlaşma kararı almıştır. CHP, her kesimin demokratik hakkını savunan, uzlaşıcı, yeni bir siyasal anlayışla yeniden, gerçek anlamda halkın partisi olma yolundadır! CHP olarak yapmamız gereken birbirimize güvenmek, kadınlarımız ve gençlerimiz ile çoğalarak, sağlam adımlarla yola devam etmektir. Demokrasinin kalesidir CHP… Kimsenin kuşkusu olmasın; parti içinde de, tüm Türkiye için de demokrasinin yılmaz savunucusu olacağım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler