CHP'de istifalar başlıyor! 13 yönetici...

CHP Genel Merkezi milletvekili adaylığı düşünen il ve ilçe yöneticilerinin istifa tarihini 25 Aralık olarak açıkladı. İzmir'de İl Başkanı Ali Engin başta olmak üzere il yönetim kuluru üyeleri Yekta Varnalı, Altan İnanç, Ülkümen Rodoplu, Osman Peri, Sevda

CHP'de istifalar başlıyor! 13 yönetici...
CHP Genel Merkezi milletvekili adaylığı düşünen il ve ilçe yöneticilerinin istifa tarihini 25 Aralık olarak açıkladı. İzmir'de İl Başkanı Ali Engin başta olmak üzere il yönetim kuluru üyeleri Yekta Varnalı, Altan İnanç, Ülkümen Rodoplu, Osman Peri, Sevda Erdan Kılıç, Ali Karabay, Ercan Çınarlı ve Levent Çılı ile Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz, Güzelbahçe İlçe Başkanı Ednan Arslan, Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Birlik görevlerinden istifa edecek. Urla eski İlçe Başkanı Yusuf Baratalı bir ay önce milletvekili adaylığı için görevinden istifa etmişti. İl yöneticileri ve ilçe başkanlarının, istifa dilekçelerini 23 Aralık'tan itibaren vereceği, kimisinin de son gün olan 25 Aralık'a kadar bekleyeceği öğrenildi.
 
CHP örgütü, milletvekili adaylarının önseçimle belirleneceği yönündeki açıklamaya şüpheyle bakıyor. Bu nedenle istifaların çok olmaması dikkat çekti. Parti kulislerinde iki bölgeli İzmir'in ikinci bölgesinde adayların önseçimle belirleneceği, birinci bölgede ise Genel Merkez ataması olacağı öne sürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler