CHP'de istifa depremi

CHP Trabzon il ve ilçe teşkilatları görevlerinden istifa ederken, 17 milletvekili aday adayı da adaylıktan çekildi.CHP Genel Merkezi'nin Trabzon'da ilk sıranın kontenjan adayı (mevcut CHP Milletvekili Volkan Canalioğlu), kalan 5 sıra için ise eğilim yokla

CHP'de istifa depremi

CHP Trabzon il ve ilçe teşkilatları görevlerinden istifa ederken, 17 milletvekili aday adayı da adaylıktan çekildi.

CHP Genel Merkezi'nin Trabzon'da ilk sıranın kontenjan adayı (mevcut CHP Milletvekili Volkan Canalioğlu), kalan 5 sıra için ise eğilim yoklaması yapılacağını duyurmasının ardından CHP Trabzon Teşkilatı'nda sular durulmuyor. Parti il binasının bugün sabah saatlerinde partili gençler tarafından işgal edilmesinin ardından öğle saatlerinde partiye gelen CHP İl Başkanı Güzide Uzun, gençleri ikna ederek partide partililerle bir toplantı yaptı. Toplantının ardından Uzun; kendisinin, il yönetim kurulu üyeleri ile ilçe başkanlarının görevlerinden istifa ettiğini ve bu istifalarını noter kanalıyla genel merkezlerine gönderdiklerini açıkladı.

Uzun, 17 aday adayının da adaylıktan çekildiğini ifade ederken, aday adaylarının ön seçimle belirlenmesini talep ettiklerini ancak genel merkezin bunu kabul etmediğini, buna tepki olarak da partideki görevlerinden istifa ettiklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset