CHP'de Gürsel Tekin şoku!

Cumhuriyet Halk Partisi'nin İstanbul'daki ilçe belediye başkan adaylarını belirleme sürecine Mustafa Sarıgül'ün belirleyeceği adaylar ön plan çıkınca ipler iyice gerildi.SARIGÜL RAHATSIZLIĞIOrtaya çıkan kaosa CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun müdah

CHP'de Gürsel Tekin şoku!

Cumhuriyet Halk Partisi'nin İstanbul'daki ilçe belediye başkan adaylarını belirleme sürecine Mustafa Sarıgül'ün belirleyeceği adaylar ön plan çıkınca ipler iyice gerildi.

SARIGÜL RAHATSIZLIĞI

Ortaya çıkan kaosa CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun müdahale ettiği ancak bu müdahalenin ise göstermelik olduğu iddia edildi. Çünkü Mustafa Sarıgül'ün partiye dayattığı isimler öyle ya da böyle belediye başkan adayı olarak gösterilecek. Durum böyle olunca CHP'deki Sarıgül rahatsızlığı da yüksek sesle dillendirilmeye başlandı.

GÜRSEL TEKİN İSTİFA MI EDECEK?

Sarıgül'den en çok rahatsız olan da Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı sürecinde partisinde gol yiyen Tekin yaşanan son gelişmelere tepki tepki olarak istifa edebileceği iddia edildi.

"İÇİMİ PARAMPARÇA EDEN ŞEYLER OLDU"

Gürsel Tekin "Sanki Sarıgül CHP’ye değil, CHP Sarıgüle katıldı" eleştirilerine "İçimi paramparça eden şeyler oldu, açıtan şeyler oldu, ben 30 yıllık CHP’liyim, CHP’nin 90 yıllık tarihi sürecine baktığınızda partiye insanlar elbette katılabilir, gelebilir, gidebilir, hiç itiraz yok ama yöntemler çok doğru yöntemler değildi" şeklinde yanıt vermişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset