CHP'de devir teslim

Milletvekili aday adayı olacağı için istifa eden CHP Giresun İl Başkanı Eşref Karaibrahim, görevini il başkanlığına atanan Sinan Kitapçı'ya devretti.İl başkanlığında yapılan törende konuşan Eşref Karaibrahim, 2,5 yıldır il başkanlığı görevini sürdürdüğünü

CHP'de devir teslim

Milletvekili aday adayı olacağı için istifa eden CHP Giresun İl Başkanı Eşref Karaibrahim, görevini il başkanlığına atanan Sinan Kitapçı'ya devretti.

İl başkanlığında yapılan törende konuşan Eşref Karaibrahim, 2,5 yıldır il başkanlığı görevini sürdürdüğünü söyledi.

Karaibrahim, Haziran 2015 Genel Seçimleri için milletvekilliği aday adayı olacağı için görevinden istifa ettiğini kaydederek, "Görevimi benden sonra il başkanlığını layıkıyla yerine getireceğine inandığım Sinan Kitapçı'ya bırakmanın mutluluğunu yaşıyorum" dedi.

CHP Giresun İl Başkanlığı'na atanan Sinan Kitapçı ise, kendisine verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çabalayacağını ifade etti.

Kitapçı, kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceği vurgulayarak, "Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da partimizi daha iyi yerlere getirmek için çabalayacağız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Karaibrahim, görevini Sinan Kitapçı'ya devretti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler