CHP'de deprem! 8 kişi gidici...

CHP'nin tepe yönetiminde deprem yaşanıyor. Genel Başkan yardımcılarından oluşan MYK üyelerinden en az 8 tanesi gidiyor. Yerlerine gelecek isimler kulislere düştü. Kemal Kılıçdaroğlu değişikliği cuma günü açıklayacak.CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplant

CHP'de deprem! 8 kişi gidici...

CHP'nin tepe yönetiminde deprem yaşanıyor. Genel Başkan yardımcılarından oluşan MYK üyelerinden en az 8 tanesi gidiyor. Yerlerine gelecek isimler kulislere düştü. Kemal Kılıçdaroğlu değişikliği cuma günü açıklayacak.

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı bugün Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcılarının tümüne verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

8 KİŞİ GİDİYOR

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi MYK yeni bir yol haritasıyla devam edeceği mesajını verdi. Böylece Genel Başkan Yardımcılarından oluşan MYK üyelerinin en az sekizinin görevden alınacağı netleşti.

İŞTE GİDECEĞİ SÖYLENEN İSİMLER

Gerçek Gündem sitesinin haberine göre Adnan Keskin, Bihlun Tamayligil, Umut Oran, Perihan Sarı, Emrehan Halıcı, Sezgin Tanrıkulu ve Bülent Tezcan'ın görevden alınacağı Nihat Matkap'ın ise görev alanının değiştirileceği belirtildi.

YERLERİNE GELECEK İSİMLER

Kılıçdaroğlu'nun cuma günü açıklaması beklenen yeni MYK'sında ise Gaye Usluer, Candan Yüceer, Bülent Kuşoğlu, Benan Baykal, Veli Ağbaba ve Ekrem Kerem Oktay'a görev vereceği ifade edildi.

CHP kulislerinde konuşulanlara göre Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevi için Erdoğan Toprak ile Gürsel Tekin'in adı geçiyor.

Bülent Kuşoğlu'nun Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı'na, Ekrem Kerem Oktay'ın ise Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine atanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset