CHP'de değişim: İstifa geliyor

CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, yerini partinin duayen isimlerinden eski Ankara Belediye Başkanı ve eski Dışişleri Bakanı Murat Karayalçın’a bırakacak.Daha önce CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşerek milletvekilliği adaylığı için “olur”unu

CHP'de değişim: İstifa geliyor

CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, yerini partinin duayen isimlerinden eski Ankara Belediye Başkanı ve eski Dışişleri Bakanı Murat Karayalçın’a bırakacak.

Daha önce CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşerek milletvekilliği adaylığı için “olur”unu alan Salıcı, CHP yönetiminin milletvekili adayı olmak isteyen yöneticilerin 25 Aralık’a kadar istifa etmeleri için yayınladığı genelgenin ardından il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bugün istifa etme kararı aldı.

1972 Gaziantep doğumlu olan Salıcı, 1980 sonrası dönemde CHP’nin İstanbul’daki en genç il başkanı oldu. Salıcı, 3.5 yılla en uzun süre İstanbul İl Başkanlığı yapan isim olarak da öne çıktı. Çarşamba günü yapılacak MYK toplantısında Salıcı’nın yerine CHP Lideri’nin il başkanlığı teklifini kabul eden Murat Karayalçın’ın atanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler