CHP'de danışma toplantısı

İl binasında düzenlenen toplantıya eski il başkanlarının yanı sıra CHP Samsun Milletvekili İhsan Kalkavan da katıldı.Toplantı hakkında bilgi veren CHP İl Başkanı Mehmet Atalay, “Bu görüntü, CHP’nin önümüzdeki yerel seçimlere nasıl bir birlik ve beraberlik

CHP'de danışma toplantısı

İl binasında düzenlenen toplantıya eski il başkanlarının yanı sıra CHP Samsun Milletvekili İhsan Kalkavan da katıldı.

Toplantı hakkında bilgi veren CHP İl Başkanı Mehmet Atalay, “Bu görüntü, CHP’nin önümüzdeki yerel seçimlere nasıl bir birlik ve beraberlik içersinde girdiğinin açık bir göstergesidir. Bu toplantılar bundan sonra hem il başkanlarımız ile hem de geçmişte ilçe başkanlığı yapmış, geçmişte partinin çeşitli kademelerinde görev yapmış parti büyüklerimiz ile sık sık tekrar edilecek. Çok önemli bir yerel seçime girdiğimizin CHP olarak farkına ve sorumluluğundayız. Birlik ve beraberlik içersinde birlikte düşünüp birlikte hayata geçirerek bir seçim süreci yöneteceğiz. CHP, hem yerel seçimlerde hem de genel seçimlerde bu anlayış ile yoluna devam edecektir. Yerel seçimlerde çok net bir iddiayı ortaya koyarak, CHP Samsun özelinde mevcut belediyelerini yeniden kazanacak ve koruyacaktır. Birçok ilçede de belediye başkanlığını kazanacaktır. Buna hep beraber tanıklık edeceğiz. Bu toplantı bizim çok önceden planladığımız bir şeydi. Bu toplantıdan hayata geçecek komiteler çıkacak. Amacımız, CHP’nin nasıl birlik ve beraberlik içersinde olduğunu, ortak hedef olan yerel seçimlerde başarılı olma amacına nasıl birlikte yürüdüğünü göstermesi açısından önemlidir. CHP bütün olanaklarıyla ortak hedefe kitlendi. Meydan boş değil. CHP, bütün iddiası ile seçimlere giriyor. CHP’yi hesaba katmayanlar, CHP’nin ne olduğunu görecekler. Bütün ilçelerde iddialıyız. Buna Büyükşehir de dahildir. 18-0 alacak şekilde iddialıyız” dedi.

Demokratikleşme paketini Türkiye’nin ikiye bölünmesi olarak gördüğünü belirten CHP Samsun Milletvekili İhsan Kalkavan, “Andımız’ın kalkması bunların idealleriydi. Andın bahanesi zaten güldürücüydü. ‘Çocuklar üşürmüş, sabahleyin çocuklar komünist bir düşünce’ gibi tutuluyormuş. Bizim andımızı Japonya’da öğrenciler ve her sabah fabrika işçileri yapıyor. Türkiye’yi 100 - 150 yıl geriye götürmenin düşüncesinde bir takım şeyleri başarmak istiyorlar. Ama bu ant ve yeminler bir gün geri gelecek” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset