CHP Trabzon'da o isim aday adayı

7 Haziran 2015 günü yapılacak olan Genel Seçimler öncesinde Milletvekili aday adayı olacak isimler belli olurken, bu isimlere CHP'den bir isim daha eklendi.Gürsel Özgür bugün yaptığı açıklama ile CHP Trabzon Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. Gürs

CHP Trabzon'da o isim aday adayı

7 Haziran 2015 günü yapılacak olan Genel Seçimler öncesinde Milletvekili aday adayı olacak isimler belli olurken, bu isimlere CHP'den bir isim daha eklendi.

Gürsel Özgür bugün yaptığı açıklama ile CHP Trabzon Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. Gürsel yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

Bir süredir Trabzon’dayım, bu sürede siyasetin içinde bulunarak gözlem yapma olanağı buldum. CHP’de Türkiye’ye örnek teşkil edecek devrimci bir mücadeleye şahit oldum ve ne mutlu ki bende parçası oldum. Bu duruş kesinlikle kişi üzerinden yapılan bir karşı duruş değildi. Elde edilen başarı artık Türkiye’de diğer örgütler tarafından hep örnek alınacaktır. Daha önce bir gazetede ‘’Trabzon CHP’’ başlıklı yazımda ,’’el bombası elde patlamadan uzağa atılmalıdır’’ diye yazmıştım, evet bu başarılmış ve el bombası çok uzağa fırlatılmıştır. Artık birlik ve beraberlik zamanıdır, saygı ve sevgi çerçevesinde hedefe doğru ilerlenmelidir. Volkan ağabey Trabzon’un çok önemli değeridir, O’ da bu sürece katkı sunacaktır sanırım, tabii ki takdir kendilerine aittir.

gursel_ozgur.jpgCHP Trabzon’da bu ivme ile ve el ele tutuşarak iki milletvekilini çıkarır, üç milletvekilini ise zorlar. Guruplaşmadan, birbirini incitmeden yalnızca kendini ifade ederek eğilim yoklamasına gidilmelidir, mümkünse noter de devreye girmeli ve şaibeye izin verilmemelidir.

Trabzon CHP İl Başkanım Güzide Önsel Uzun hanımefendi, Yönetim Kurulu Üyeleri ve çalışanları beni çok sıcak karşıladılar, evimde gibiydim, kendilerine sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca aday adaylarıyla da çok iyi diyalog kurdum, onlara da teşekkür ediyorum ve kendilerine başarılar diliyorum.

Aday adaylığı için başvurmadım, uzun zamandır emek sarf eden arkadaşlarımın daha çok hakkı olduğu kanaatine vardım. Ben 2012’den beri siyasetin içindeyim, bu zamana kadar İzmir’de kendimi ifade edebildim. Ancak Trabzon’da böyle bir imkân bulamadım. Babamın ismini kullanmaktan ziyade kendimi kabul ettirebileceğim bir zamana gereksinimim var. Sefer Özgür’ün oğlu olarak tanınmak bana gurur veriyor, ancak ben Gürsel Özgür olarak mücadelenin içinde var olmak istiyorum. Bu süreçte fikirlerini çok önemsediğim Partinin akil adamlarına da ayrıca teşekkürlerimi arz ediyorum.
AKP dağılma sürecine girmiştir, yükselen değer Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır.          8 Haziran günü arkadaşlarımı kutlamak için arayacağım. Başarılı bir seçim dönemi geçirilmesi dileklerimle saygılarımı sunuyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset