CHP Trabzon'da gizli görüşme

2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesi Trabzon’un büyükşehir olmasının ardından merkezde yeni açılacak olan Ortahisar Belediyesi için yarış tüm hızıyla sürüyor.Siyasi partiler Ortahisar Belediyesi’ni almak için çalışmalarını yoğun bir şekil

CHP Trabzon'da gizli görüşme

2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesi Trabzon’un büyükşehir olmasının ardından merkezde yeni açılacak olan Ortahisar Belediyesi için yarış tüm hızıyla sürüyor.

Siyasi partiler Ortahisar Belediyesi’ni almak için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken CHP Trabzon İl Başkanlığı’da hazırlıklarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Haber61.net'in edindiği bilgiye göre Ortahisar başkanlığı için toplam 9 kişi aday adayı başvurusu yaparken bu isimler Muharrem Akbulut, Oktay Mumcu, Nazım Özcan, Mehmet Ongan, Ömer Dayı, İnci Güngör, Cahit Erdem, Atilla Çavdar, Turgay Şahin oldu.

1.20131107121046.jpg

CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan Ortahisar için çalışmaların önümüzdeki haftadan itibaren yoğunlaşacağını ve ay sonuna kalmadan Ortahisar Belediyesi için hangi ismin aday olacağının kesinleşeceğini söyledi.

Bu konu ile ilgili olarak dün akşam CHP Trabzon İl teşkilatı ve Ortahisar aday adayları yemekte bir araya geldi. Bu toplantıda teşkilatın seçimlerden başarılı olarak çıkmak için nasıl bir yol izleneceği ve neler yapılması gerektiği konusunda bilgi alışverişi yapıldı.


Ayrıca CHP’nin Köprübaşı ilçesi için hangi ismin aday olacağının kesinleştiği ve önümüzdeki hafta içinde açıklanacağı öğrenildi.

2.20131107121101.jpg

dsc_0004.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset