CHP Trabzon'da bir aday daha belli oldu!

Yerel seçimlere yoğun bir çalışma ile hazırlanan Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon’da son olarak Vakfıkebir Belediye Başkan adayı belli oldu.Haber61’in edindiği bilgiye göre CHP’nin Vakfıkebir belediye başkanı adayı Emin Uludüz olarak belirlendi. Konuyla il

CHP Trabzon'da bir aday daha belli oldu!

Yerel seçimlere yoğun bir çalışma ile hazırlanan Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon’da son olarak Vakfıkebir Belediye Başkan adayı belli oldu.

Haber61’in edindiği bilgiye göre CHP’nin Vakfıkebir belediye başkanı adayı Emin Uludüz olarak belirlendi. Konuyla ilgili resmi açıklamanında kısa süre içeriside yapılacağı öğrenildi.

5 ADAY BELLİ OLDU

CHP Trabzon’da Vakfıkebir adayı Uludüz ile birlikte toplamda beş  ilçenin belediye başkan adayları kesinleşmiş  oldu. Daha önce CHP Trabzon’dan yapılan resmi açıklamalada Tonya’ya Hasan Kalyoncu, Düzköy’e Abidin Çelik, Beşikdüzü’n Ramis Uzun ve Maçka’ya Ertuğrul Genç’in aday olduğu açıklanmıştı.

Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset