CHP Trabzon'a sürpriz isim

CHP Trabzon İl ve Ortahisar Başkanlıklarına halen atama yapılmamasından doğan kriz sürüyor.İl Başkanı Yavuz Karan'ın görevinden istifa ederek milletvekili aday adayı olması ardından Ortahisar İlçe Başkanı Ahmet Kaya'nın yine aynı sebepten istifa etmesinin

CHP Trabzon'a sürpriz isim

CHP Trabzon İl ve Ortahisar Başkanlıklarına halen atama yapılmamasından doğan kriz sürüyor.

10966482_900227740071707_1336275534_n.jpgİl Başkanı Yavuz Karan'ın görevinden istifa ederek milletvekili aday adayı olması ardından Ortahisar İlçe Başkanı Ahmet Kaya'nın yine aynı sebepten istifa etmesinin ardından yerlerine henüz asaleten bir isim atanmadı.

Trabzon'da atanacak isimlerle ilgili spekülasyon sürerken iddiaya göre Genel Merkez diş doktoru diş hekimleri eski oda başkanı ve TDB Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği yapan ve halen TDB Genel Merkez Denetim Kurulu üyesi olan Mustafa Yıldız'a çağrı yaptı.

Ankara'ya il başkanlığı için davet edilen Yıldız henüz cevap vermedi. Yıldız aynı zamanda DSP teşkilâtlarında çalıştı, yöneticilik yaptı ve ardından Yeni Türkiye Partisi Trabzon İl başkanlığı da yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset