CHP Trabzon Patladı! Suçlu...

Pazar günü yapılan Genel seçimlerin yankıları tüm Türkiye'de olduğu gibi Trabzon'da da sürüyor.CHP Trabzon Ortahisar İlçe Başkanlığı'nın bugün yaptığı yazılı açıklamada "Trabzon CHP il ilçe örgütleri, kadın kolları, gençlik kolları gece gündüz sahada çalı

CHP Trabzon Patladı! Suçlu...

Pazar günü yapılan Genel seçimlerin yankıları tüm Türkiye'de olduğu gibi Trabzon'da da sürüyor.

CHP Trabzon Ortahisar İlçe Başkanlığı'nın bugün yaptığı yazılı açıklamada "Trabzon CHP il ilçe örgütleri, kadın kolları, gençlik kolları gece gündüz sahada çalışır iken bu parti sayesinde Milletvekili seçilen sayın vekilimiz ve 5 Belediye meclis üyesinden Nurcan GÖÇ hariç sizler nerelerde idiniz. Bu örgüt hiç birinizi seçim süresince alanlarda görmedi" denilerek şu ifadelere yer verildi;

"7 Haziran Milletvekili seçimleri arkada kaldı. Bundan sonra önümüze bakacağız, kim başarılı kim başarısız söylemlerinde bulunmakta ise bu partiyi daha yükseğe nasıl taşırız ilkesi ile CHP Genel Merkez, il ve ilçe düzeyinde genişletilmiş toplantılar yaparak gelecek planları yapılmalıdır.

CHP Büyükşehir Meclis Üyesi Sayın Cahit Erdem’in basında çıkan “İki adayımızın dışında kimse çalışmadı” söylemlerini asla kabul etmiyorum.

Trabzon CHP il ilçe örgütleri, kadın kolları, gençlik kolları gece gündüz sahada çalışır iken bu parti sayesinde Milletvekili seçilen sayın vekilimiz ve 5 Belediye meclis üyesinden Nurcan GÖÇ hariç sizler nerelerde idiniz. Bu örgüt hiç birinizi seçim süresince alanlarda görmedi.

Keşke bu açıklamaları 30 Mart 2014 yerel seçimler sonrasına söylemenizi beklerdim, ama söyleyemediniz. CHP Ortahisar İlçe yönetimi olarak Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclis Üyeliklerinin hep Ön Seçim ile belirlenmesini diretmemize rağmen sizler birilerinin kontenjanından sıralama yapılarak seçildiğinizi bilmeniz gerekmektedir. Bu sıralamanın hiç de demokratik olmadan nerelerde belirlendiği aşikârdır.

Bu örgüt Sayın Volkan Canalioğlu’nu dışlamamıştır. Aksine o bizim abimizdir gelsin sandığa girsin sandıktan çıktıktan sonra yine kendisine sarılalım ve ona sahip çıkalım dememize rağmen kendisi “Ben sandığa girmem Trabzon’da ben var isem CHP vardır” söylemleri ile karşılık vermiş ve Kontenjan adaylığında diretmiştir. Trabzon İl ve İlçe Başkanlarının diretmesi ile Genel Merkezce Demokrasi örneği vererek Kontenjan adaylığı kaldırılıp Eğilim yoklaması sonrası sandıktan çıkan 6 aday desteklenmiştir.

Şu bilinmelidir ki hiç kimse kendisini CHP örgütün üstünde görmeye ve örgütün isteklerini yok saymaya hakkı yoktur.

Sayın Erdem 2 adayın dışındakiler çalışmadığını söylüyor. Soruyorum kendisine 6 Milletvekili adayı ile bunun yanında aday adayları gece gündüz demeden çalışır iken kendileri hiç alanlarda görülmemiştir. Alanlarda olmayınca kimin çalıştığı kimlerin çalışmadığını elbette göremezler.

Madem Volkan Beyi bu kadar savunuyorsunuz neden siz ve diğer arkadaşlarınız onu ikna yöntemine giderek Eğilim Yoklaması seçimine katılmasını sağlamadınız. Başarı birlik ve beraberlikten gelir. Meclis üyesi seçildiğinizden beri nerelerdesiniz, alanlarda yoksunuz sadece seçim dönemleri ile bir yere aday olduğunuzda görünürsünüz. Particilik böyle olmaz, iyi günde olduğu gibi zor günde de  partinin ve partilinin yanında olunması gerekir. Saygılarımla."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset