CHP Trabzon Milletvekili aday adayı İlker Akıncı, “En büyük enkaz Trabzon’da yaşanıyor”

CHP Trabzon Milletvekili aday adayı İlker Akıncı Haber61’e konuştu.

CHP Trabzon Milletvekili aday adayı İlker Akıncı, CHP Aday adayı tanıtım toplantısı sonrasında Haber61’e açıklamalarda bulundu.

CHP Trabzon Milletvekili İlker Akıncı, “En büyük enkaz Trabzon’da yaşanıyor”

“En büyük enkaz Trabzon’da yaşanıyor” diyen Akıncı şu ifadeleri kullandı;

“Partimizi 15 Mayıs sabahı iktidara taşımak için enerji ile buradayız. Bu salonda gördüğümüz heyecan ve enerji anketlerin bile ötesinde. Gelip geri dönenler oldu. Bu durum anketlerde CHP’nin durumundan daha ileride olduğunu gösteriyor. Trabzon’un 18 ilçesine de gidiyoruz. Sokağın nabzı CHP iktidarı için hazır durumda. Nereye gidersek mevcut iktidardan dert yanan insanlarla karşılaşıyoruz. 

Deprem yaşandı, Cumhuriyet tarihinin en büyük enkazlarından biri yaşandı, böyle bir durumda Türkiye’nin geleceği için bir şeylerle uğraşırken aslında en büyük enkaz Trabzon’da yaşanıyor. Gerek ekonomik olarak, gerekse sanayi, ticaret ve kültür anlamında şehir enkaz haline gelmiş durumda. Gittiğimiz her yerde gençler üretememekte dert yanıyor, kadınlar kendi haklarını üretme isteklerini, imkanlarını ve AKP iktidarının yarattığı kara bulutu, sofralarına koyacakları yemeğin sıkıntısını bize izah ediyorlar. Şehrin her bir noktası adeta enkaz gibi. 

Seçmenimiz 14 Mayıs’taki seçimle, Cumhuriyetin 1. Yüzyılında temel değerleri kuran CHP’nin, 2. Yüzyılda Türkiye’yi refah ve huzur içinde yaşatacağı politikalarla seçecek.  Bunu yapabilecek bütün planlarımız hazır. Türkiye başkanlık sisteminin yarattığı karanlık çukurdan çıkarak, güçlendirilmiş parlamenter sitem ve ortak akıl ile 15 Mayıs sabahı daha mutlu, huzurlu gençlerin yaşadığı bir ülkeye dönüşecek."

Haber61 - Haber Servisi - 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset