CHP Trabzon Milletvekili Adayı Sibel Suiçmez: “Araklı’nın kavgası olacağım”

CHP Trabzon Milletvekili Adayı Av. Sibel Suiçmez Araklı'da bir takım ziyaretler gerçekleştirerek açıklamalarda bulundu.

CHP Trabzon Milletvekili Adayı Sibel Suiçmez: “Araklı’nın kavgası olacağım”

14 Mayıs 2023 Genel Seçimi’den CHP’den Trabzon Milletvekili Adayı olan Av. Sibel Suimez, seçim kampanyası kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

Sibel Suimez, Trabzon’un Araklı ilçesine ziyarette bulundu.

“BİRİMİZ HEPİMİZ, HEPİMİZ BİRİMİZ İÇİN”

CHP Trabzona 1.sıra Milletvekili adayı Av. Sibel Suiçmez’i  Araklı'da vatandaşlar coşkuyla karşıladı. Suiçmez, Araklı esnaf ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaretleri sırasında  vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

CHP Araklı İlçe Başkanı Mecit Solmaz'ın ev sahipliğinde, Partililerle bir araya gelen Suiçmez’e, ANAP eski milletvekillerinden Ali Kemal Başaran, Saadet Partisi Araklı Belediyesi eski başkanı Ümit Çebi eşlik etti.

“ARAKLI HAKKINI ALACAK”

Sibel Suiçmez, Of kadar Araklı’da da çocukluğunun geçtiğini söyledi. Araklı’nın sahibi ve denizinde çok vakit geçirdiğini söyleyen Suiçmez, “Eşim de Araklılı olunca artık buranın kızı, evladı oldum. Araklı yıllardır ihmal edilmiş hakkını alamamış bir ilçemiz. Ama artık mecliste hakkınızı arayacak bir vekiliniz olacak. Tüm aday adayları, Millet ittifakı ortaklarımızla alanlardayız. Kimin Milletvekili olacağı önemli değil, hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için düşüncesiyle hareket ediyoruz. Hak ettiğimiz düzeni hep birlikte kuracağız. Baskılardan uzak insanlarımızın rahat nefes alabildiği, huzur içinde yaşayabildiği bir ülkeyi çocuklarımıza bırakmak boynumuzun borcudur. En büyük silahımız dayanışma. En büyük silahımız hedefe kilitlenme. Ülkeyi artık taşıyamayacak bu zihniyetten kurtaracağız” dedi.

“ARAKLININ KAVGASI OLACAĞIM”

CHP İlçe başbakanlığındaki programda basın mensuplarının, Karadere Vadisi’nin sorunları ile ilgili soruya Suiçmez, “Karadere Vadisi ile ilgili yıllarca bilim insanları ve sivil toplum örgütleri çok şey söyledi. Ama kimse dinlenmedi. Şimdi o bölgeye kokudan, pislikten, düzensizlikten girilemeyen bir yer oldu. Doğru dürüst yolunun bile olmadığı bir Karadere Vadimiz var. Bu bölgenin sorunlarını çözmek boynumuzun borcudur. Mecliste sizin sesiniz, yüreğiniz ve kavganız olacağım” şeklinde cevapladı.
Sibel Suiçmez daha sonra CHP Araklı İlçe Başkanı Mecit Solmaz ve Yönetim Kurulu ile birlikte, İyi Parti Araklı İlçe Başkanlığını ziyaret ederek seçim çalışmalarına yönelik karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. İyi Parti İlçe Başkanı Halit Baycan'a ve yönetimine, gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür etti.

Suiçmez ardından Saadet Partisi İlçe Başkanlığını ziyaret ederek ilçe başkanı Ümit Çebi ile seçim çalışmalarına yönelik karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Çebi, Suiçmez’e ziyaretinin anısına merhum Başbakanlardan Necmettin Erbakan’ın ‘’Davam’’ ile Sadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun hayat mücadelesini anlatan ‘’Son Tanık’’ isimli kitabını hediye etti.

“ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCENİN NEFERİYİZ”

Programın devamında Suiçmez, CHP Araklı İlçe Başkanı Mecit Solmaz, Milletvekili aday adayı Muhammet Başkan ve İlçe yöneticileri ile birlikte ‘Atatürkçü Düşünce Derneği Araklı Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyarette ADD Araklı Şube Başkanı Piribey Aymaz, Sibel Suiçmez’i çiçeklerle karşıladı. Bunun Üzerine Suiçmez, “Çiçeklerimizin kırmızı-beyazı vatanımızın bölünmez bütünlüğünün temsili bayrağımızı, mavisi gökyüzü ve barışı, yeşili doğamızı simgeliyor. Atatürk İlke ve devrimlerinin yılmaz bir neferi olarak mecliste bulunacak ve Atatürkçü düşüncenin çizgilerinden asla taviz vermeyeceğim’’ dedi.

“ARAKLI DOĞAL TARIM ALANI OLARAK TESCİLLENMELİ”

Suiçmez, Çebi Derneği'ni de ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun selamlarını iletti. Çebi Derneği Başkan Vekili Fahrettin Çebi’den dernek çalışmaları ile Araklı'nın sorunlarına yönelik bilgiler aldı. 
Suiçmez, programın devamında Mahalle muhtarları ve vatandaşlarla Araklı Ziraat Odası’nda bir araya geldi. Suiçmez, “Muhtaralar Türk idari sisteminin en küçük yapı taşıdır. Köye, mahalleye kapı kapı gezerek hizmet getirir. Bugün buraya “Araklı Partisi”nin adayı olarak geldim. Araklı, tarım yapılanması ile büyük bir istihdam merkezi olabilir. Bu bölgenin alüvyonlu toprakları sayesinde doğal tarıma çok müsait. Bu bölge tescillenerek bir an önce çalışmalar başlatılmalıdır. Turizm için potansiyelli olan alanlarımız var.  Bu alanlarda bir an önce projeler hayata geçirilmelidir” dedi.

Sibel Suiçmez daha sonra Deva Partisi İlçe Başkanlığını ziyaret ederek Başkan Lokman Uzun ile seçim çalışmalarına yönelik karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Suiçmez, ardından Araklı İlçe Emniyet Müdürü Veli Göçmen'i ziyaret ederek Polis Haftasını kutladı. Suiçmez Araklıspor’u da ziyaret ederek faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Oldukça samimi ve coşkulu geçen ziyaretlerde Araklı halkı Suiçmez’i bağrına bastı. Çocukluğunun geçtiği sokaklarda karşılaştığı her hemşerisi ile sohbet eden Suiçmez İlçede yoğun ilgi ile karşılandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset