CHP Trabzon Kılıçdaroğlu'nu bekliyor

CHP Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden, kontenjan uygulamasına tepki göstermek için istifa eden Mustafa Erdi Çakır, ''Eylemimizi insanlara önemsettik'' dedi. Çakır, Ankara'da yapılan Merkez Yönetim Kurulu toplantısının kendileri için önemli

CHP Trabzon Kılıçdaroğlu'nu bekliyor
CHP Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden, kontenjan uygulamasına tepki göstermek için istifa eden Mustafa Erdi Çakır, ''Eylemimizi insanlara önemsettik'' dedi.
 
Çakır, Ankara'da yapılan Merkez Yönetim Kurulu toplantısının kendileri için önemli olduğunu söyledi. 
 
Toplantı öncesi bazı taleplerinin olduğunu dile getiren Çakır, ''Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na Trabzon ile ilgili süreç aktarılmıştır. Genel Başkanımızdan bu kapsamda süreçle ilgili haber bekliyoruz'' ifadelerini kullandı.
 
Çakır, Kılıçdaroğlu'na yakın bazı isimlerin kendilerini aradığını da ifade ederek, ''Eylemimizi insanlara önemsettik. Parti yetkilileriyle görüşmemiz devam ediyor. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun Özel Kalem Müdürü ile görüştük, kendilerinin bizi arayacağını söyledi. Şu anda görüşmelerimiz olumlu geçiyor. Olumlu görüşmeler yaptığımız için açlık grevini erteledik. Durum sabah saatlerinde netleşecek. Raporlarımız hazır, Genel Başkanımızdan haber bekliyoruz" diye konuştu. 
 
CHP ilçe başkanlıklarının sorumluluklarının da kendilerinde olduğunu vurgulayan Çakır, sıkıntılar çözülene kadar eylemlerine kararlılıkla devam edeceklerini dile getirdi.
 
Öte yandan Çakır, geceyi parti binasında geçireceklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset