CHP Trabzon Başkan adaylarını açıklayacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, Trabzon’da yerel seçim çalışmalarına devam ettiklerini, 29 Ekim’de başkan adaylarını açıklayacaklarını söyledi.CHP Trabzon İl Başkanlığı’nda bir basın toplantısı düzenleyen CHP İl Başkanı Yavuz

CHP Trabzon Başkan adaylarını açıklayacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, Trabzon’da yerel seçim çalışmalarına devam ettiklerini, 29 Ekim’de başkan adaylarını açıklayacaklarını söyledi.

CHP Trabzon İl Başkanlığı’nda bir basın toplantısı düzenleyen CHP İl Başkanı Yavuz Karan, Türkiye’nin demokrasiye ihtiyacı olduğunu belirterek, “BDP istedi diye olmayacak veya bunu Avrupa Birliği'ne diyebilmek için bize yeni müzakere başlıkları açmak için Avrupa Birliği'ndeki insanlar dayattı diye olmayacak. Biz bunu çok iyi bilen bir siyasi partiyiz. Biz bunu bildiğimiz için kendi iktidarımızı 1950’li yıllarda terkederek Türkiye’yi demokrasiye, çok partili sisteme geçirmek için mücadele vermiş bir partiyiz" dedi.

Yerel seçimlere her zamankinden daha fazla odaklanmaları gerektiğinin altını çizen Karan, “Yerel seçimlere her zamankinden daha çok odaklanmalıyız. Her zamankinden daha çok sahiplenmeliyiz. Bu anlamda bugün örgütümüzle de bir toplantı yaptık. Basın açıklamasından sonra toplantımızın 2. kısmına da devam edeceğiz. Yerel seçimlerle ilgili daha önce kamuoyunda paylaşmıştık. Biz Trabzon’da büyükşehir dahil olmak üzere ve Beşikdüzü ve Ortahisar hariç tüm ilçelerimizde merkezi sistemiyle merkez yöntemiyle aday belirlemesi içerisinde bulunacağız.

Beşikdüzü ilçemizde bu hafta içi tüm üyelerimizin katılımıyla ve tüm üyelerimizin sayısı kadar da vatandaşımıza, halkımıza sorularak bir kamuoyu anketi yapacağız. En kısa sürede de Beşikdüzü adayımızla çıkan 3 adayımız var şu an. Beşikdüzü aday adayımızı da önümüzdeki haftalarda en kısa sürede açıklayacağız. Bu yöntemi Ortahisar için de gerçekleştireceğiz. Buradaki aday olacak olan arkadaşlarımızın da isimleriyle kamuoyu anketi yaparak tüm üyelerimize telefonla sorarak ve aynı zamanda üye sayımız kadar da tablomuzla örnekleme yöntemiyle sorarak Ortahisar'daki adayımızı da en kısa sürede açıklayacağız" diye konuştu.

CHP örgütleri olarak Cumhuriyet Bayramı'nı tüm örgütlerimizle beraber büyük bir coşku ve heyecan içerisinde kutlayacaklarını ifade eden Karan "Bu anlamda 29 Ekim'de CHP örgütleri olarak bir yemek düzenleyeceğiz. Bu yemekte de yaklaşık 3 tanesi resmileşen Tonya, Maçka ve Düzköy adaylarımızın yanında 3-4 tane daha adayımızda orda olmak üzere CHP yemekleri hazırlanıyor. Nerelerde daha fazla yoğunlaşmamız gerektiği konusunda bir değerlendirme yaptık. Bu anlamda önümüzdeki günlerde CHP olarak yerel seçimlerde çok net bir şekilde söylüyorum. Trabzon’da en iddialı partilerden bir tanesidir. Tüm adaylarımıza güveniyoruz. En düzgün ve en doğru adaylarla birlikte halkımızın karşısına çıkacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset