CHP Sivas İlçe Başkanından AK Partililere Övgü

Sivas'ın Gölova ilçesinde CHP İlçe Başkanı İrfan Kamalı, seçim sonrası ilçeye hiç CHP milletvekili ve parti yöneticisinin gelmediğinden yakınarak, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve AK Parti milletvekillerinin ilçeyi ve kendisini ziyaret etmesinden övgü

CHP Sivas İlçe Başkanından AK Partililere Övgü

Sivas'ın Gölova ilçesinde CHP İlçe Başkanı İrfan Kamalı, seçim sonrası ilçeye hiç CHP milletvekili ve parti yöneticisinin gelmediğinden yakınarak, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve AK Parti milletvekillerinin ilçeyi ve kendisini ziyaret etmesinden övgüyle söz etti.

UZAK DEYİP GELMİYORLAR

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, programları nedeniyle bulunduğu Sivas'ta Gölova ilçesini ziyaret etti. Karşılamada yer alan CHP'li Kamalı yaptığı açıklamada, "Sayın bakanımdan ve Sivas milletvekillerinin hepsinden Allah razı olsun. Bizim CHP milletvekillerimizden ve il başkanlarımızdan daha çok bize nezaket ziyaretinde bulunuyorlar. Gölova 200 km, çok uzak diyorlar ama AK Partililere hiç uzak değil. Onun için ben her zaman AK Parti ile bakanımızla olsun milletvekilleriyle olsun, istişare içindeyim." şeklinde konuştu.

SEÇİMDEN SONRA CHP'Lİ VEKİLİN YÜZÜNÜ GÖRMEDİK

AK Parti'ye geçişinin hayatta söz konusu olamayacağına vurgu yapan CHP'li Başkan, CHP Sivas Milletvekili Malik Ejder Özdemir'in ilçeye hiç gelmemesinden yakınarak şöyle devam etti: "2 dönem milletvekili seçtik. Bir sefer seçimler için geldi. Henüz ondan sonra Allah'a şükür hiç yüzünü görmedik. Diğer AK Partiler benim ziyaretime geliyorlar. Devamlı gelip ilçe teşkilatımıza nezaket ziyaretinde buluyorlar. Biz de onlara gereken ilgiyi göstermek zorundayız, misafirperverlik gereği. AK Partililer beni kırmıyorlar. Gayet güzel bir ilişkimiz var onlarla."

AK Partili bakan ve vekillerle görüşmesinin CHP parti yönetimine ters gelebileceğine işaret eden Kamalı, "Ama burası ufak bir ilçe olduğu için devamlı bizi kim ne kadar ziyaret ederse biz onlardan memnun oluyoruz. Onun içinde en her zaman Sivas milletvekillerine teşekkürü borç bilirim." ifadesini kullandı.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, ilçeyi ziyaretinde CHP ilçe Başkanı Kamalı ile bir süre görüşerek sohbet etti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset