CHP Of'ta başkan belli oldu

CHP İl Başkanı Yavuz Karan’ın istifasının ardından İl Başkanlığına Güzide Uzun’un atanmasının ardından görevinden istifa eden Of İlçe Başkanı Erdal Özçelik’in yerine Fahri Kaptanoğlu atandı. Kaptanoğlu, düzenlediği basın toplantısı ile Yönetim Kurulunu ba

CHP Of'ta başkan belli oldu
CHP İl Başkanı Yavuz Karan’ın istifasının ardından İl Başkanlığına Güzide Uzun’un atanmasının ardından görevinden istifa eden Of İlçe Başkanı Erdal Özçelik’in yerine Fahri Kaptanoğlu atandı.
 
Kaptanoğlu, düzenlediği basın toplantısı ile Yönetim Kurulunu basına tanıttı. Toplantıya, İl Başkanı Güzide Uzun, eski İlçe Başkanlarından Emel Saral ve Erdal Özçelik, eski ve yeni Yönetim Kurulu üyeleri ile basın mensupları katıldı.
 
Yaptığı konuşmada Kaptanoğlu, "İl Başkanlığımız tarafından yeni yönetim kurulunu oluşturma görevi bizlere verildi. Bizler de arkadaşlarımızla bir araya gelerek Of’u kucaklayacak bir yönetim kurulu oluşturduk. Partimize emek veren ilçe başkanlarımız da aramızda. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bundan sonra el birliği ile partimizi için çalışacağız" dedi.
 
İl Başkanı Güzide Uzun ise yapacakları çalışmalarla AK Parti'nin önüne engel koyacaklarını belirterek göreve yeni seçilen yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diledi.
 
Yeni Yönetim Kurulunda, Semahat Sarıalioğlu, Mahmut Tarakçı, Ahmet Korkmaz, Yener Kılıç, Bülkent Saral, Hayrettin Aydın, Barış Akyüz, Şeref Öztel, Mahmut Özcan, Adem Çakır, Niyazi Yar, Yılmaz Koçbıyıkoğlu, Zeki Tursun, Mustafa Akyüz, Cafer Beykoz, Suat Saral, Muharrem Yılmaz, Şenay Akyüzlü, Kadriye Meriç, Habib Küçükakyüz, Eşref Abdik, Yaşar Uzun, Niyazi Ulu ve Selçuk Kansız yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset