CHP Kontenjan kalktı mı?

Trabzon'da partilerinin milletvekili adayının belirlenmesinde ilk sıra adayının ön seçim yapılmadan kontenjana tabi tutulmasına tepki göstermek amacıyla il başkanlığında "işgal" eylemi başlatan grubun protestosu, sekizinci gününe girdi.Partilerinde millet

CHP Kontenjan kalktı mı?

Trabzon'da partilerinin milletvekili adayının belirlenmesinde ilk sıra adayının ön seçim yapılmadan kontenjana tabi tutulmasına tepki göstermek amacıyla il başkanlığında "işgal" eylemi başlatan grubun protestosu, sekizinci gününe girdi.

Partilerinde milletvekili adaylarının tespit edilmesinde birinci sıra için ön seçim yapılmadan kontenjan uygulaması getirilmesine karşı çıkan bir grup CHP'li gencin, 17 Mart'ta il başkanlığında başlattıkları eylem sürerken Genel Merkez'in kontenjan aday uygulamasını bitireceği iddia ediliyor.

Haber61.net olarak edindiğimiz bilgiye göre Kontenjan uygulamasının kaldırıldığı yönünde bir durumun söz konusu olmadığı ve gelen herhengi bir resmi yazının bulunmadığı bildirilirken gün içinde bir karar çıkmasının beklendiği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler