CHP Genel başkanı Trabzon'da

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın Rize’de düzenlenecek olan 4. Uluslararası Karadeniz Kalkınma Kurultayı’na katılmak üzere bu gece Ankara’dan havayolu ile Trabzon’a geldi.  Tarifeli uçakla saat 23.30 sıralarında Trabzon

CHP Genel başkanı Trabzon'da

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın Rize’de düzenlenecek olan 4. Uluslararası Karadeniz Kalkınma Kurultayı’na katılmak üzere bu gece Ankara’dan havayolu ile Trabzon’a geldi. 

 
Tarifeli uçakla saat 23.30 sıralarında Trabzon’a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu havalimanında CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, CHP İl Başkanı Yavuz Karan ve partililer karşıladı. Gençlik Kolları üyeleri ve partililer ile fotoğraf çektiren Kılıçdaroğlu, daha sonra karayolu ile Rize’ye hareket etti.
 
Öte yandan Karadeniz’in Özelliklerini Koruma Derneği tarafından organize edilen 4. Uluslararası Karadeniz Kalkınma Kurultayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılımı ile yarın Rize’de başlayacak. Üç gün sürecek kurultayda DOKAP’ın bölge ile ilgili gerçekleştirdiği projeler ve gerçekleştirilemeyen projeler ele alınacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset