"CHP beni affetsin ben hazırım!"

2014 yerel seçimlerinde son viraja girilirken, siyasi partiler şimdiden seçim çalışmalarına başladılar.Türkiye'de iktidar olmanın yolunun İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden geçtiği, Türkiye Siyasi Tarihi'nde yadsınamaz bir gerçek. Siyasi partiler de Türk

"CHP beni affetsin ben hazırım!"

2014 yerel seçimlerinde son viraja girilirken, siyasi partiler şimdiden seçim çalışmalarına başladılar.

Türkiye'de iktidar olmanın yolunun İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden geçtiği, Türkiye Siyasi Tarihi'nde yadsınamaz bir gerçek.
 
Siyasi partiler de Türkiye'nin bu en büyük metropolünü kazanmak için yerel seçimlerde tüm enerjilerini bu şehir için harcıyorlar.
 
AK Parti'nin 2014 İstanbul adayı büyük bir sürpriz olmadığı takdirde iki dönemdir başkanlık koltuğunda oturan Kadir Topbaş olacak.
 
CHP'de ise henüz kesinleşmiş bir aday yok.
 
Kulislerde Gürsel Tekin'in ismi ön plana çıksa da, Mustafa Sarıgül'ün partiye geri dönmesi durumunda ise, Sarıgül bir adım öne çıkacak.
 
"CHP'den İstanbul için adaylık teklifi gelirse ne yaparsınız?"
 
Sarıgül cevabı hiç dolaştırmadan çok net verdi:
 
"Tabii önce bizim için partide bir af meselesi var. Bunun dışında, eğer iktidar olmak isteniyorsa biz elbette hazırız." diyerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na mesaj gönderdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset