Ceyhun Alemdağ adaylığını açıkladı

Haber61 – Haber Servisi – CHP Trabzon İl Başkanlığı için adaylığını açıklayan Ceyhun Alemdağ ‘Fidanlarımız çalışacak, koca çınarlarımız bilgi ve deneyimleriyle bize akıl hocası olacak’ dedi CHP Trabzon İl Başkanlığı için parti il binasında adaylığını açık

Ceyhun Alemdağ adaylığını açıkladı

Haber61 – Haber Servisi –

CHP Trabzon İl Başkanlığı için adaylığını açıklayan Ceyhun Alemdağ ‘Fidanlarımız çalışacak, koca çınarlarımız bilgi ve deneyimleriyle bize akıl hocası olacak’ dedi

CHP Trabzon İl Başkanlığı için parti il binasında adaylığını açıklayan Alemdağ, dersine iyi çalıştığını ifade ederek, “ Trabzon seçmeninin yapısını araştırdık. Üniversite hocalarıyla görüştük, sivil toplum kuruluşlarıyla görüştük, Cumhuriyet Halk Partililerle görüştük, diğer siyasi partilerin seçmenleri ile görüştük. 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerini değerlendirdik. Sonuç olarak hazırladığımız raporla kendimize bir yol haritası çizdik. Çalışmalarımızda Trabzon nüfusunun çoğunluğunu kadınlarımızın oluşturduğunu gördük. Karadeniz Teknik Üniversitesinde, Fatih Eğitim Fakültesinde, Avrasya Üniversitesinde binlerce gencimizin aktif siyasetin içinde olmak istediğini gördük. Bu yüzden önceliğimiz kadınlar ve gençler olacak” dedi.

HALKIN İKTİDARI İÇİN KOŞUYORUZ

Alemdağ adaylığını açıkladığı konuşmasında oluşturduğu yönetim listesinin özelliklerine değinerek, “Oluşturduğumuz yönetim kurulumuza yüze 51 kadın kotası ve listemize 40 yaş sınırı getirdik. Bu radikal kararı aldık ama Cumhuriyet halk Partimize emek vermiş, bedeller ödemiş ağabeylerimiz ablalarımız olmadan onların deneyimlerinden ve bilgilerinden yararlanmadan başarısız olacağımızı çok iyi biliyoruz. Bu yüzden ‘Koca Çınar Meclisini’ oluşturacağız. Fidanlarımız çalışacak, koca çınarlarımız bilgi ve deneyimleriyle bize akıl hocası olacak. Halkın iktidarı için koşuyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset