Cengiz partisinden istifa etti

Trabzon'un MHP'li Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, partisinden istifa etti. İstifa edeceğini daha önce duyuran, Cengiz'i Trabzon Milletvekili Koray Aydın'da ikna edemedi. Cengiz, belediye binasında düzenlediği basın toplantısında, 29 Mart 2009'da

Cengiz partisinden istifa etti

Trabzon'un MHP'li Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, partisinden istifa etti. İstifa edeceğini daha önce duyuran, Cengiz'i Trabzon Milletvekili Koray Aydın'da ikna edemedi. Cengiz, belediye binasında düzenlediği basın toplantısında, 29 Mart 2009'da yapılan seçimlerde 1114 oy alarak MHP'den Şalpazarı Belediye Başkanı seçildiğini anımsattı. 

Seçilmesinde Şalpazarı ilçe teşkilatı ve tüm arkadaşlarının özveriyle çalıştığını ifade eden Cengiz, "Onlara bana gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Aradan geçen sürede ilçede kayda değer çok önemli çalışmalar yaptık. Seçildikten sonra rozetimizi bıraktık, bütün partilere eşit yaklaştık. Bundan sonra seçimlere kadar bağımsız olarak belediye başkanlığında daha faydalı olacağımı düşünerek bu kararı verdim" dedi. 

Başka bir amacı olmadığını vurgulayan Cengiz, şöyle devam etti: 

"Herkesi daha iyi kucaklayacağımızı, ilçeme daha faydalı olacağım düşüncesiyle bu kararı aldım. Koray Aydın'ın genel başkan olması bizi çok memnun edecekti. O olay bizi üzmüştür. Genel Başkanın teşekkür konuşmasındaki ifadeleri de bizi üzdü. Bunların da etkisi oldu istifamda. Demokrat Parti kökenli bir aileden geliyorum, ülkemize, milletimize çok bağlıyız. Böyle kırgınlıklar, argo kelimeleri kabul edemeyiz, bunlar bizi üzer. Bağımsız olarak da hiç kimsenin işine karışmayacağız." 

Cengiz, herhangi bir partiye geçecek misiniz şeklinde sorularla karşılaştığını da belirterek, "Böyle bir şey düşünmüyorum ama vatandaş beni nerede görmek istiyorsa orada olurum. Şu andaki düşüncem bağımsız olarak belediye başkanlığını devam ettirerek ilçeye çok daha güzel şeyler yaptırmak" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler