Çelik: Temel anasını görmesin!

AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik katıldığı televizyon programında Ekmeleddin İhsanoğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığı ile ilgili gelişmeleri değerlendirdi.Çelik konuyla ilgili şunları söyledi:Hayırlı olsun öncelikle. Kimi aday göstereceklerine kendileri karar v

Çelik: Temel anasını görmesin!

AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik katıldığı televizyon programında Ekmeleddin İhsanoğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığı ile ilgili gelişmeleri değerlendirdi.

Çelik konuyla ilgili şunları söyledi:

Hayırlı olsun öncelikle. Kimi aday göstereceklerine kendileri karar verecekler. Ana muhalefet ve ikinci büyük muhalefet partisi çatı aday koydular. Hayırlı olmasını diliyorum. Ama şunun bilinmesi gerekiyor. Sizin kimi aday gösterdiğinden ziyade halkın kime teveccüh göstereceği önemlidir. Türkiye'de taban ve tavan aynı şeyi söylemiyor.

Şunun altını çizmek isterim, sayın Akif Hamzaçebi basın toplantısı yaptı. Şunun altını çizdi: "Bizim muhalefet olarak uzlaştığımız tek şey cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmasın" dedi.

KARADENİZ FIKRASI ANLATTI

Temel'le Dursun birbirlerinin düşmanı. İkisi de idama mahkum olmuş. ‘Temel senin son arzun nedir' demişler. Temel ‘anamı görmek istiyorum' demiş. Dursun'a sormuşlar. Dursun Temel'in gözlerine kin dolu bakmış ve ‘Temel anasını görmesin' demiş. ‘Temel anasını görmesin' siyasetidir.

CHP bir CHP'liyi aday gösteremiyor, MHP bir MHP'liyi aday gösteremiyor. Kılıçdaroğlu şunu biliyor, diyelim ki Baykal'ı veya bir başka birini aday gösterirsem, ola ki benim aldığım oydan fazla olursa benim halim nice olur. Bahçeli de biliyor ki, bazı isimler sayın Bahçeli'den fazla prim yapar. Şuraya gelelim bir kere ben sayın İhsanoğlu ile ilgili, şahsiyetiyle ilgili, görevleriyle ilgili şu anda bir şey söylemeyeceğim. Çünkü adaylığı tam kesinleşmedi. Herkes meydana çıktıktan sonra halk çıkacak ve kararını verecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset