Çelik: Hizmetleri kepçeyle sunacağız

Hafta sonu yapılan temayül yoklamasından moralli çıkan Çelik, saha çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.Çelik, sanayi sitesi esnaflarıyla bir araya gelerek, esnafların Trabzon’un ekonomisine büyük katkı sağladıklarını dile getirdi. Sanayi esnafının yoğun

Çelik: Hizmetleri kepçeyle sunacağız

Hafta sonu yapılan temayül yoklamasından moralli çıkan Çelik, saha çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Çelik, sanayi sitesi esnaflarıyla bir araya gelerek, esnafların Trabzon’un ekonomisine büyük katkı sağladıklarını dile getirdi. Sanayi esnafının yoğun sevgi seliyle karşılaşan Çelik, esnafların ilgisi karşısında esnaflara teşekkürlerini iletti.

Çelik, hizmetleri halka sunacaklarını dile getirerek, “Biz hizmette hep halkımızı düşünüyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada halkımıza hizmetleri kepçeyle sunacağız. İnancamız olmasa bu yola çıkmazdık. Esnafımız Trabzon’umuzun ekonomisine büyük katkı sağlıyor. Bu nedenle esnaflarımıza minnettarız. Trabzon’un kalkınmasıyla esnaf ve sanatkarımız kalkınıyor” dedi.

Esnaflar da Çelik’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Bizi burada ziyaret ettiğiniz için gerçekten çok mutlu olduk. İçimizden birini burada görmek çok sevindirici. İnşallah aday olup da kazanırsınız ve sizi makamınızda ziyaret ederiz” diye sevgi selinde bulundular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset