Çelik: Aile ortamı gibi görüyorum

Çelik, teşkilatları ziyaret kapsamında, Akyazı,Gürbulak,Yeşilova Belde teşkilatlarını ziyaret etti.Çelik tüm adayların eşit şartlara sahip olduğunu belirterek “Özellikle siyasi açıdan birleştirici ve uzlaştırıcı hizmet getiren bir özelliğim var. Trabzon h

Çelik: Aile ortamı gibi görüyorum

Çelik, teşkilatları ziyaret kapsamında, Akyazı,Gürbulak,Yeşilova Belde teşkilatlarını ziyaret etti.

Çelik tüm adayların eşit şartlara sahip olduğunu belirterek “Özellikle siyasi açıdan birleştirici ve uzlaştırıcı hizmet getiren bir özelliğim var. Trabzon halkını aile ortamı gibi görüyorum. Hemen hemen herkesi bir nedenle tanıyorum ve ne derdi var biliyorum, bilmediklerimi sorarak öğreniyorum” dedi.

Çelik , belde teşkilatları ziyareti kapsamında ilk ziyaretini Akyazı Beldesine yaptı. Akyazı Belde Teşkilat Başkanı Hüseyin Erol ve partililerle ziyaret ederek merak edilen soruları cevaplandırdı. Çelik, AK Parti Ortahisar aday adaylarının eşit şansta olduğunu belirterek “Kırmadan dökmeden AK Parti geleneğine sadık kalarak seçim yarışına girdik. Tüm aday adayı arkadaşlarımla ben aynı şanstayız. Bu bir hizmet yarışıdır.  Ben ekibim birleştirici bir roldeyiz. Amacımız AK Parti belediyeciliğiyle birlikte hizmet verebilmektir.  15 senedir bu şehrin ticaretinde ekonomisinde, işveren olarak varım. Siyasette ise ak partinin kurulumundan beri varım ve hizmet getirme noktasında önemli kritik mevkilerde görev aldım” diye konuştu.

Akyazı Belde Teşkilat Başkanı Hüseyin Erol ise Trabzon Ortahisar İlçesi için  hayırlısı olduğunu belirterek” Mehmet çelik beyin teşkilatımızı ziyaret edip sorunları dinlemesi bizlere bu yola hizmet adına adım atmış. Zaten Mehmet çelik bey bir telefon kadar bizlere il teşkilatında görev aldığı süreç içersinde yakındı. Her zaman uzlaştırıcı ve sorunları çözen bir isimdir. Bu yolda başarılar diliyoruz” dedi.

Çelik, Akyazı’nın ardından Gürbulak Belde Teşkilatını ziyaret etti. Burada Gürbulak Beldesi Belediye Başkanı Kemal Çoban,Belde Teşkilat Başkanı Recep Bilgin ve partililerle bir araya geldi.

Gürbulak  Beldesi Belediye Başkanı Kemal Çoban  ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Mehmet Çelik bey nezninde tüm aday adaylarına başarılar diliyorum. Umarım bu yarışta AK Parti belediyecilik hizmeti kazanır. Bu yarışta Mehmet Çelik beye başarılar diliyorum” dedi.

Gürbulak Belde teşkilatı ziyaretinden sonra Yeşilova Belde Teşkilatına ziyaret eden Mehmet Çelik burada parti teşkilat mensuplarının merak ettikleri soruları cevaplandırdı. Yeşilova Belde Teşkilat Başkanı Abdullah Güven ise aday adaylarına başarı dileklerini sunarak ''bu tür ziyaretler çok anlamlıdır. Özellikle bu bölgenin sorunlarını yerinde dinleyerek bizlere destek oluyorsunuz. Bu kutlu yolda sizin ve diğer aday adaylarına başarılar diliyoruz. Mehmet Çelik beyi il teşkilatından biliyoruz bizlere bir telefon kadar yakın ve sorunlarımızı dinleyen ve giderme noktasında çalışan bir kişidir'' dedi.

Akyazı, Gürbulak ve Yeşilove Beldelerinde teşkilat mensupları ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Çelik, vatandaşların sevgi gösterileri  karşısında teşekkürlerini dile getirerek, belde ziyaretlerindeki programını uzattı ve gece geç saatlere kadar beldelerde kaldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset