Çatı adayla ilgili komik benzetme!

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, “Tavşan çıkartır gibi aday çıkartıyorlar. Arkadaşlar, milletin yüzde 99’nun tanımadığı, hatta kendi vekillerinin bile tanımadığı bir aday çıkartıyorlar. CHP milletvekilleri 20 gün önce çatı adayını tanıyorlar mıydı?”

Çatı adayla ilgili komik benzetme!

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, “Tavşan çıkartır gibi aday çıkartıyorlar. Arkadaşlar, milletin yüzde 99’nun tanımadığı, hatta kendi vekillerinin bile tanımadığı bir aday çıkartıyorlar. CHP milletvekilleri 20 gün önce çatı adayını tanıyorlar mıydı?” dedi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Edirne’ye geldi. AK Parti Edirne İl Başkanlığı’nda Kadın Kolları üyeleri ile bir araya gelen Bakan Müezzinoğlu, CHP ve MHP’nin çatı adayı hakkında açıklamalarda bulundu. Burada yaptığı konuşmasında Müezzinoğlu, ”Tavşan çıkartır gibi aday çıkartıyorlar.

Arkadaşlar milletin yüzde 99’nun tanımadığı, hatta kendi vekillerinin bile tanımadığı bir aday çıkartıyorlar. Sorun CHP milletvekillerine, yüzde 70’i 20 gün önce bu kişiyi tanıyor muydu? MHP milletvekillerinin yarısı acaba 20 gün önce tanıyor muydu? Ben 12 yıldır tanıyorum. Ben Sayın Ahmet Necdet Sezer ile ilgili buna benzer bir cümle söylemiştim. Sayın Ahmet Necdet Sezer’in iyi bir hukukçu olmadığına ben bir cümle söylemem. İyi bir insan olup olmadığı konusunda ben bir cümle söylemem.

Milli iradenin temsilinde bu masaya siyasi partilerin genel başkanlarını dizerek, arka plandan da buyurun sonra hadi bunu saksı gibi masaya koyduk derseniz bu milli irade olmaz. Neticede biz aday göstermiş olsaydık o zatı muhteremi ‘laiklik elden gidiyor, Türkiye nereye gidiyor. Bunun eğitimi nerede, bu nerede doğmuş, bunun yazığı kitaplar ne’ diye feryat kopartacak olanlar, şimdi bu millete bunu nasıl sunacaklarını kıvrım kıvrım kıvranarak sunmaya çalışıyorlar” diye konuştu.

“10 AĞUSTOS SEÇİMLERİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARİHİ SİYASİ TARİHİ İÇİNDE ÇOK ÖNEMLİ BİR GÖREVİ İFA EDECEK BİR SEÇİM”

“10 Ağustos seçimleri Türkiye Cumhuriyeti siyasi tarihi içinde çok önemli bir görevi ifa edecek bir seçim” diyen Bakan Müezzinoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Millet ilk defa kendi Cumhurbaşkanını seçmiş olacak. Daha önce vekillerini seçiyordu, şimdi de seçiyor ve seçmeye devam edecek ama bir numarayı da artık millet ilk defa kendisi seçmiş olacak. Dolayısıyla milletin Cumhurbaşkanı seçtiği ilk seçim olacak 10 Ağustos 2014 seçimleri. O nedenle bu seçimler milli iradenin temsili ve milli iradenin temsilcisine yüklediği yük anlamında çok hayati, çok önemli. Türkiye’nin 2023 vizyonu için en hayati ve en stratejik seçimi bu 10 Ağustos da yaşayacağız.” şeklinde konuştu.

Partililerle buluşmasının ardından Bakan Müezzinoğlu ve beraberindekiler, Edirne’nin Lalapaşa ilçesine bağlı Donbay ve Demirköy’de meydana gelen dolu felaketinde zarar gören ekili arazileri gezerek, çiftçilerin sorunlarını dinledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset