Çatı aday çatının temelini açıkladı

CHP ve MHP’nin Cumhurbaşkanlığı için ortak aday gösterdiği Ekmeleddin İhsanoğlu, "Bilinmelidir ki; bu çatının temelinde ecdat ruhları, şehit nurları var" dedi.Twitter hesabından açıklamalar yapan İhsanoğlu, "Türkiye’de farklı düşünceye sahip iki köklü siy

Çatı aday çatının temelini açıkladı

CHP ve MHP’nin Cumhurbaşkanlığı için ortak aday gösterdiği Ekmeleddin İhsanoğlu, "Bilinmelidir ki; bu çatının temelinde ecdat ruhları, şehit nurları var" dedi.

Twitter hesabından açıklamalar yapan İhsanoğlu, "Türkiye’de farklı düşünceye sahip iki köklü siyasi partinin uzlaşmış olması Türkiye’de demokratikleşme sürecinin çok önemli bir adımıdır. Ben fikirlerimi kaleme alan, yazan ve açıkça ifade eden bir insanım Gizli gündemi olan bir insan hiçbir zaman olmadım. Bilinmelidir ki; bu çatının temelinde ecdat ruhları, şehit nurları var. Bu çatının sancağında kahraman ırkımızın kanları var" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler