Çankaya Köşkü'nde bir ilk

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çankaya Köşkü'nde bu akşam Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev onuruna verdiği yemekte bir ilke de imza attı.Gül yemeğe ilk kez muhalefet partilerinin liderleri Kemal Kılıçdaroğlu ve Devlet Bahçeli'yi de davet etti. B

Çankaya Köşkü'nde bir ilk

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çankaya Köşkü'nde bu akşam Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev onuruna verdiği yemekte bir ilke de imza attı.

Gül yemeğe ilk kez muhalefet partilerinin liderleri Kemal Kılıçdaroğlu ve Devlet Bahçeli'yi de davet etti. Bu davette Cumhurbaşkanlığı Köşkünde yemeğe katılan liderler ilk kez yabancı bir devlet başkanın huzurunda bir araya geldi.

Cumhubaşkanı Abdullah Gül bu akşam Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev onuruna verdiği yemeğe Başbakan Tayyip Erdoğan ve TBMM Başkanı Cemil Çiçek ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'de davet etti. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in de eşlik ettiği yemekte Nazarbayev Gül'e Kazakistan'ın en yüksek devlet nişanı olan “Altın Kıranö taktim etti.

'Devlet Masası'na TBMM'de grubu bulunan dördüncü parti Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Genel Başkanı Selahattin Demirtaş davet edilmedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset