Canalioğlu tamam: Trabzon'da yarış başlıyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdarooğlu’nun Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Volkan Canalioğlu’nu açıklamasını Türkiye haber61.net’den öğrendiCANALİOĞLU TAMAM, BÜYÜKŞEHİRDE BÜYÜK YARIŞ BAŞLIYORCHP’nin Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı CHP T

Canalioğlu tamam: Trabzon'da yarış başlıyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdarooğlu’nun Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Volkan Canalioğlu’nu açıklamasını Türkiye haber61.net’den öğrendi

CANALİOĞLU TAMAM, BÜYÜKŞEHİRDE BÜYÜK YARIŞ BAŞLIYOR

CHP’nin Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu oldu.

Volkan Canalioğlu’nun yeniden aday olması ile birlikte gözler 2009 seçimlerinin rövanşı alınıp-alınmayacağına çevrildi. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 2009 seçimlerinde Volkan Canalioğlu ‘na 8 bin oy fark atmıştı.

Canalioğlu Büyükşehir adaylığı ile ilgili “Üzerime düşeni yapmak için partilerim ve halkımla birlikte birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Ben mesajı aldım, bana verilen bu desteğin ne anlama geldiğini çok iyi biliyorum.Yerel seçimlerde Trabzon Volkan abisine sahip çıkacaktır” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset