Canalioğlu 'Lojistik merkezi' meclise taşıdı!

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili M. Volkan Canalioğlu Trabzon’da kurulması planlanan Lojistik Merkezi’ni meclise taşıyor.Son iki senedir Trabzon şehrinin gündeminde olan ve Çamburnu mevkiisine kurulması planlanan Lojistik Merkezi ile ilgili ha

Canalioğlu 'Lojistik merkezi' meclise taşıdı!

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili M. Volkan Canalioğlu Trabzon’da kurulması planlanan Lojistik Merkezi’ni meclise taşıyor.

Son iki senedir Trabzon şehrinin gündeminde olan ve Çamburnu mevkiisine kurulması planlanan Lojistik Merkezi ile ilgili hareket geçen Canalioğlu, TBMM’de gündem dışı konuşma alarak meclis kürsüsünde Lojistik Merkezi konuşacak. Canalioğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’ya yazılı cevaplandırılmak üzere soru önergesi verirken, önergesi şöyle;

“Gümrük ve Ticaret Bakanı Sayın Hayati Yazıcı’nın kamuoyuna yapmış olduğu açıklamalara göre ‘Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca özel olarak belirlenmiş bin 395 dönümlük alanda, İkizdere ve Of’u kapsayan bir lojistik merkezi kurulacaktır.’ Bu bilgiler çerçevesinde; Sayın Bakanın yapmış olduğu bu açıklama doğrultusunda hazırlanmış bir plan, proje,kroki var mıdır ? Lojistik Merkezi Çamburnu Merkezli mi, Ovit Merkezli mi olacaktır ? Bakanlık olarak; bu projeye ne zaman başlayacak ve ne zaman bitireceksiniz ?”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler