Canalioğlu: Bütün partilerin oylarını alacağız

CHP Trabzon Milletvekili ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Volkan Canalioğlu, Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesi seçim çalışmalarını sürdürüyor.Beraberinde İl Başkanı Yavuz Karan, İlçe Başkanı Ahmet Kaya ve Ortahisar Belediye Başka

Canalioğlu: Bütün partilerin oylarını alacağız

CHP Trabzon Milletvekili ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Volkan Canalioğlu, Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesi seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Beraberinde İl Başkanı Yavuz Karan, İlçe Başkanı Ahmet Kaya ve Ortahisar Belediye Başkan Adayı Nazım Özcan ile birlikte ziyaretlerde bulunan Canalioğlu, gövde gösterisinde bulundu.

CHP Trabzon Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı M. Volkan Canalioğlu, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek ziyaretlerde bulundu. Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesi Atatürk Alanı'nda bulunan Trabzon CHP Seçim Koordinasyon Merkezin'nde İl Başkanı Yavuz Karan, İlçe Başkanı Ahmet Kaya, Ortahisar Belediye Başkan adayı Nazım Özcan ve partililerle birlikte bir araya gelen Canalioğlu vatandaşlarla sohbet ederek ziyaretlerde bulundu.

Vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşan Canalioğlu, zaman zaman kendisinden yardım isteyen vatandaşların sorunlarını çözmek için telefon trafiği yaptğı gözlendi. Belediye Başkanlığı yaptığı 2004-2009 döneminde ve her zaman Trabzon halkı ile iç içe olduğunu belirten Volkan Canalioğlu, “5 yıl aradan sonra yeniden bu heyecanın mutlulğunu yaşıyoruz. Bizim hedefimiz kenti halkla birlikte yönetecek kadroları oluşturmaktır. Bu kentte yaşayan herkes bizim için önemlidir ve değerledir. Sevgimizi ve yüreğimizi her zaman bu kente hizmet etmek için ortaya koyduk. Koymayada devam edeceğiz. Güzel kentimizi bütün partilerin oylarını alarak yöneteceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset