Çanakkale zaferi tarihe yön verdi

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Çanakkale Zaferi'nin tarihe yön verdiğini bildirdi.Revi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Çanakkale zaferinin eşsiz bir destan olduğunu belirtti.Milletin şehitlerini asla

Çanakkale zaferi tarihe yön verdi

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Çanakkale Zaferi'nin tarihe yön verdiğini bildirdi.

Revi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Çanakkale zaferinin eşsiz bir destan olduğunu belirtti.

Milletin şehitlerini asla unutmayacağını kaydeden Revi, "Aziz şehitlerimize şükranlarımı sunuyorum. Bize düşen görev şehitlerimizin emanetlerini korumak ve bu emaneti daha yükseklere çıkarmaktır.  Bu doğrultuda da çalışmalarımız var ve devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Revi, Çanakkale zaferinin tarihe bir yön verdiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Çanakkale zaferi, tarihten silinmek istenilen bir milletin küllerinden doğmasına vesile olmuştur. İstiklal mücadelemize de bir ışık olan bu zafer, mazlum ve esaret altında olan milletlere de örnek teşkil etmiştir. Kardeşliğimizin pekişmesine aracı olan Çanakkale Zaferini en samimi duygularımla kutluyorum. Bu düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını rahmetle anıyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset