Çanakkale destansı bir zaferdir

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Müminhan Bilgin, ‘Çanakkale Deniz Zaferi, eşsiz bir kahramanlık destanıdır. Tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum’ dedi.Bilgin ayrıca Trazon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Metin Kara’yı da z

Çanakkale destansı bir zaferdir

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Müminhan Bilgin, ‘Çanakkale Deniz Zaferi, eşsiz bir kahramanlık destanıdır. Tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum’ dedi.

Bilgin ayrıca Trazon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Metin Kara’yı da ziyaret ederek Trabzon esnafının sorunları ve TESOB’un çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

ŞEHİTLERİMİZİ, RAHMET MİNNET VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Müminhan Bilgin Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Metin Kara’yı ziyaret ederek Trabzon esnafının sorunları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

/>AK Parti İktidarı’nın esnafa yönelik proje ve icraatlarının tatmin edici olduğunu öğrenmekten mutluluk duyduğunu belirten Bilgin ‘Tabi ki sorunlar var. Fakat esnafın sorunlarının çözümü noktasında en icraatçı ve uygulanabilir projeler AK Parti iktidarı döneminde yapılmıştır, yeni kredilerle esnaf nefes almış borçlu esnafımız için sağlanan ödeme kolaylıkları da esnafımızı rahatlatmıştır. Yeni dönemde esnafımız için daha önemli projelere imza atılacaktır’ dedi.


/>ÇANAKKALE DESTANSI BİR ZAFERDİR

Aday adayı Bilgin 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferinin 100. yıldönümü dolayısıyla da açıklamalarda bulunarak "Çanakkale Deniz Zaferi, eşsiz bir kahramanlık destanıdır. Birlik ve beraberlik içinde omuz omuza mücadele eden Mehmetçiklerin, "Çanakkale Geçilmez" nidasıyla tarihin akışını değiştirdiğine, tarihe yeni bir yön tayin etmişlerdir. Millet olarak bizler, bu mukaddes toprakları bize emanet eden, kanıyla, canıyla bu toprakları vatan kılan her bir şehidimizi daima minnet ve şükranla anacağız. Şehitlerimizin aziz emanetini ebediyen koruyacak, bu emaneti çok daha yükseklere taşımak için var gücümüzle mücadele edeceğiz.Bu düşüncelerle, Şehitleri Anma Günü olarak kabul ettiğimiz Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100. yıldönümünde, başta Anafartalar Komutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, ebediyete intikal eden bütün şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler