Bursa'da CHP'ye toplu katılım

Bursa’nın Orhaneli ilçesine bağlı Fadıllı köyünde 150 kişi CHP’ye üye oldu. CHP Bursa İl Başkanı Metin Çelik, rozet takma töreninde yaptığı konuşmada, 2011 genel seçimlerinde 600 seçmeni olan köyden partisine 17 oy çıktığını hatırlattı.Başköy ve Kozağacı

Bursa'da  CHP'ye toplu katılım

Bursa’nın Orhaneli ilçesine bağlı Fadıllı köyünde 150 kişi CHP’ye üye oldu. CHP Bursa İl Başkanı Metin Çelik, rozet takma töreninde yaptığı konuşmada, 2011 genel seçimlerinde 600 seçmeni olan köyden partisine 17 oy çıktığını hatırlattı.

Başköy ve Kozağacı başta olmak üzere yörede sosyal ve ekonomik anlamda yaşanan hiçbir meseleye iktidar partisince çözüm üretilmediğini ileri süren Çelik, “11 yılda neyiniz değişti? Göletiniz mi, yollarınız mı yapıldı? 7 ay sonra önünüze sandık gelecek. Sizlere reva görülenlerin hesabını sormayacak mısınız? Milletin iradesini sandıkta yansıtın, CHP’yi iktidara taşıyın” dedi.

Çelik, Büyükşehir Kanunu hakkında da köylülere bilgi verdi. Çelik, bir gecede şehirli olan Fadıllılardan bundan böyle 29 kalemde vergi alınacağını, köylerin tüzel kişiliğinde olan meraların büyükşehir belediyelerine devredileceğini anlattı. Çelik, köylülerin elinden alınan meraların rant alanına dönüşebileceğini iddia etti.

 

Köylüler, 11 yıldan bu yana boş sözlerle aldatıldıklarını, bugüne kadar köylerine çakılan tek çivin dahi olmadığını söyledi. “Gölet yapılacak” diye açılan göstermelik çukurun yıllardır aynı şekilde durduğunu belirten köylüler, ihraç ettikleri kirazların susuzluktan ve yollardan kalkan tozlar yüzünden kuruduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler