Bu vaatler polemik yaratacak!

CHP aday adaylarının konuk olduğu Halk TV’de polemik konusu olacak seçim vaatlerini ardı ardına sıralandı. CHP İstanbul 1. Bölge Aday Adayı Şahin Ciner, CHP iktidarında Diyanet’in revize edileceğini ve başkanının da inançlarını gizleyen birisi olacağını s

Bu vaatler polemik yaratacak!

CHP aday adaylarının konuk olduğu Halk TV’de polemik konusu olacak seçim vaatlerini ardı ardına sıralandı.

CHP İstanbul 1. Bölge Aday Adayı Şahin Ciner, CHP iktidarında Diyanet’in revize edileceğini ve başkanının da inançlarını gizleyen birisi olacağını söyledi. CHP’li Ciner’in parlamentoya girmesi haline mücadele edeceğim dediği seçim vaatleri ise bununla sınırlı değildi. CHP’li aday İmam hatiplerin sayısının azaltılacağını ve sadece ilahiyat fakültelerine öğrenci yetiştiren bir kurum olacağını ifade etti. Ciner’in en çarpıcı vaadi ise ezan ile ilgili oldu. Hoparlörlerden okunan ezanın topluma baskı yaptığını savunan CHP’li aday, “Hoparlörlerden okunan ezan topluma baskı yapar hale geldi. Ezanın artık hoparlörlerden değil solo olarak okunması için mücadele edeceğim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset