"Bu birliktelikten mutlu oldum"

Ak Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Hanefi Mahitapoğlu, Of Medya Derneğini ziyaret ederek Dernek Yöneticileriyle sohbet etti.7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25.dönem Milletvekilliği Genel seçimlerinde Ak Parti’den Trabzon Milletvekili aday ad

"Bu birliktelikten mutlu oldum"

Ak Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Hanefi Mahitapoğlu, Of Medya Derneğini ziyaret ederek Dernek Yöneticileriyle sohbet etti.

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25.dönem Milletvekilliği Genel seçimlerinde Ak Parti’den Trabzon Milletvekili aday adayı olan Hanefi Mahitapoğlu, Of Medya Derneğini ziyaret etti.

Dernek Başkanı Yüksel Yaşar ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Mahitapoğlu, Başkan Yaşar’dan dernek faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

Ticari faaliyetlerinin yanı sıra yürütmüş olduğu sivil toplum faaliyetleriyle de Trabzon’u yakından tanıyan Mahitapoğlu, Of’ta basını böyle güzel bir çatı altında bir arada olmasını görmekten mutlu olduğunu ifade etti.

Müsiad Trabzon İl Başkanlığı ve İlim Yayma Cemiyeti İl Başkanlığı faaliyetlerini yürüten Mahitapoğlu; “Arkadaşlarımızla birlikte sivil toplum kuruluşlarında çeşitli faaliyetlerde bulunduk. Onlar bizi denize doğru itti, biz de mecburen yüzme öğrendik. Elhamdülillah Trabzon’da önemli faaliyetlerde bulunduk. Arkadaşlarımız bugün de bizleri siyasi arenaya itti. İnşallah birlikte çalışarak halkımızın da desteğiyle sivil toplumlarda ve ticarette elde edindiğimiz tecrübelerimizi siyasi arenada değerlendirerek bölgemize hizmet etmeyi amaçlıyoruz” diye konmuştu.

1-240.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset